Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλειστά τη Δευτέρα (18/1) τα σχολεία στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα Κύριο

  • 17 Ιανουαρίου 2021, 15:03
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Κλειστά τη Δευτέρα (18/1) τα σχολεία στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

.

Με απόφαση του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνου κλειστά θα είναι αύριο Δευτέρα 18/1/2021 το νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο λίμνης Πλαστήρα, τα οποία  που λειτουργούν στο Κρυονέρι.

Η απόφαση λήφθηκε με γνώμονα την προστασία των παιδιών από τον παγετό και τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και την ασφαλή μεταφορά τους στο σχολείο από τα άλλα χωριά της λίμνης Πλαστήρα. 

ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

 

.
.
 
 
.

 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Το 12ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο στην Καρδίτσα: «Το Φαρμακείο του Αύριο: Καινοτομία, Επιστήμη και Φαρμακευτική Φροντίδα» Το 12ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο στην Καρδίτσα: «Το Φαρμακείο του Αύριο: Καινοτομία, Επιστήμη και Φαρμακευτική Φροντίδα»
    2 Νοεμβρίου 2026, 15:40
  • Δημ. Τσιαντής: Έξι χρόνια μετά τον «Ιανό»: Στα χαρτιά αντιπλημμυρικά έργα 38,6 εκατ. Ευρώ, που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για το Ν.Καρδίτσας!!!! Δημ. Τσιαντής: Έξι χρόνια μετά τον «Ιανό»: Στα χαρτιά αντιπλημμυρικά έργα 38,6 εκατ. Ευρώ, που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για το Ν.Καρδίτσας!!!!
    1 Νοεμβρίου 2026, 10:08
  • Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (2-8/11) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (2-8/11) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας
    31 Οκτωβρίου 2026, 07:52
  • Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Κ.Τέλιου σε σημεία που ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση στο οδικό δίκτυο Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Κ.Τέλιου σε σημεία που ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση στο οδικό δίκτυο
    30 Οκτωβρίου 2026, 15:55
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva