Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλιμάκιο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στους Σοφάδες για τη σύνδεση με το φυσικό αέριο Κύριο

  • 14 Ιουνίου 2019, 14:09
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Κλιμάκιο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στους Σοφάδες για τη σύνδεση με το φυσικό αέριο

.

Στη κεντρική πλατεία των Σοφάδων παρευρέθηκε την Πέμπτη (13/6) το Όχημα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το προσωπικό της, με σκοπό να τους ενημερώσει και να καταγράψει το ενδιαφέρον σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, καθώς και για να συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων με γνώμονα πάντα τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής.

Στην ενημερωτική Δράση παρέστησαν ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Αθανάσιος Σκάρλος, ο κ. Ευάγγελος Σινάνης Υπεύθυνος Τομέα Ανάπτυξης Δικτύου & Marketing Θεσσαλίας καθώς επίσης και το προσωπικό της εταιρείας όπου ενημέρωσαν τους πολίτες των Σοφάδων για την διαδικασία σύνδεσης και την ορθή και ασφαλή χρήση του καυσίμου.

Ο κ. Ευάγγελος Σινάνης τόνισε ότι η Ασφαλής Χρήση του Φυσικού Αερίου είναι ευθύνη όλων μας αναφερόμενη στα οφέλη του, το οποίο ως καύσιμο είναι οικολογικό, εύχρηστο, πρακτικό και παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής στις συσκευές χρήσης. Τόνισε δε ότι οι νέοι καταναλωτές είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την επιλογή αδειοδοτημένου Εγκαταστάτη για την κατασκευή της εσωτερικής εγκατάστασης μετά τον μετρητή, καθώς και για την επιλογή Προμηθευτή όσον αφορά στην Σύμβαση Προμήθειας Φυσικού Αερίου. Επιπλέον οι καταναλωτές πρέπει να προβαίνουν στην ετήσια τακτική συντήρηση για να διασφαλίζουν την καλή λειτουργία της εγκατάστασης. Αναφέρθηκε επίσης στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν οι καταναλωτές έτσι ώστε να κάνουν ορθή και ασφαλή χρήση του καυσίμου, ενώ υπενθύμισε ότι στον τηλεφωνικό αριθμό10302 που είναι ο αριθμός Άμεσης Επέμβασης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, μπορούν να καλούν οι πολίτες 24 ώρες το 24 ωρο για να αναφέρουν οποιαδήποτε δυσλειτουργία παρατηρείται στην παροχή του συστήματος φυσικού αερίου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος του Δήμου Σοφάδων κ. Αθανάσιος Σκάρλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του, που οι πολίτες είναι σε θέση να επωφεληθούν τη χρήση του καυσίμου, χάρη στην άρτια συνεργασία του Δήμου με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Ο κ. Ευάγγελος Σινάνης ανέφερε ότι το ενδιαφέρον των πολιτών είναι μεγάλο, γεγονός το οποίο θα συνεχίσει να καταγράφεται μέσω των μελλοντικών ενημερωτικών δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή των Σοφάδων. Επιπλέον, ανέφερε ότι για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο, όπου για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με ζητήματα νέων συνδέσεων & κατασκευών οι πολίτες θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 11 150.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Νεκρός βρέθηκε οδηγός φορτηγού στην γεφυροπλάστιγγα του Καππαδοκικού Νεκρός βρέθηκε οδηγός φορτηγού στην γεφυροπλάστιγγα του Καππαδοκικού
    10 Οκτωβρίου 2026, 15:23
  • Σύλληψη 4 ανδρών σε περιοχή της Καρδίτσας και στους Σοφάδες για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας με παράνομη σύνδεση καλωδίων από το δίκτυο προς τις οικίες τους Σύλληψη 4 ανδρών σε περιοχή της Καρδίτσας και στους Σοφάδες για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας με παράνομη σύνδεση καλωδίων από το δίκτυο προς τις οικίες τους
    10 Οκτωβρίου 2026, 11:55
  • Πρόσληψη προσωπικού και εκτός ορίων Δήμου Σοφάδων για τα Λουτρά Σμοκόβου Πρόσληψη προσωπικού και εκτός ορίων Δήμου Σοφάδων για τα Λουτρά Σμοκόβου
    10 Οκτωβρίου 2026, 10:49
  • Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου η 18η Γιορτή Τσίπουρου Ρεντίνας! Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου η 18η Γιορτή Τσίπουρου Ρεντίνας!
    10 Οκτωβρίου 2026, 08:08
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva