Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλιμάκιο του στρατού επιθεώρησε το κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων Κύριο

  • 22 Μαρτίου 2016, 15:34
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Πληθαίνουν οι κινήσεις γύρω από την περίπτωση φιλοξενίας προσφύγων στο κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net κλιμάκιο του στρατού βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο κτίριο κάνοντας κάποια επιθεώρηση των εγκαταστάσεων.

Αυτό από μόνο του βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ξεκινήσει η μεταφορά των προσφύγων εκεί αλλά σίγουρα είναι ένα παραπάνω βήμα που ξεκινά από την ανεπίσημη παραφιλολογία των προηγούμενων ημερών και την επίσημη από την περασμένη Κυριακή πρόταση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για υποψηφιότητα του συγκεκριμένου χώρου μαζί με το πρώην Mall στο Αγναντερό για να στεγάσει πρόσφυγες εφόσον παραστεί ανάγκη.

Να τονίσουμε βέβαια ότι Δήμος Καρδίτσας, Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας και ΠΕΔ Θεσσαλίας είναι αντίθετες προς αυτή την κατεύθυνση. 

Το θέμα μετά τις νέες εξελίξεις αναμένεται να απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας που θα συνεδριάσει προγραμματισμένα το απόγευμα της Τετάρτης ενώ στην προηγούμενη συνεδρίασή του θυμίζουμε ότι είχε αρκεστεί σε φιλολογική συζήτηση χωρίς να προτείνει συγκεκριμένο χώρο.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις22 Μαρτίου 2016, 15:39

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Δημήτριου Καλυβιώτη Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Δημήτριου Καλυβιώτη
    17 Σεπτεμβρίου 2026, 20:43
  • Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Κλεονίκης Χρ. Αλεξίου Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Κλεονίκης Χρ. Αλεξίου
    17 Σεπτεμβρίου 2026, 20:31
  • Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας: Δωρεά απινιδωτή στον Σύλλογο Εργαζομένων ΕΦΚΑ Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας: Δωρεά απινιδωτή στον Σύλλογο Εργαζομένων ΕΦΚΑ
    17 Σεπτεμβρίου 2026, 19:51
  • Δύο σημαντικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας Δύο σημαντικές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας
    17 Σεπτεμβρίου 2026, 16:26
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva