Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορυφώνονται το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις του Σοφαδίτικου καρναβαλιού Κύριο

  • 16 Φεβρουαρίου 2018, 19:48
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Κορυφώνονται το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου οι εκδηλώσεις του Σοφαδίτικου Καρναβαλιού που για μια ακόμη χρονιά υπόσχεται πλούσιο θέαμα και μαγνητίζει το κοινό.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου Φεβρουαρίου και ώρα: 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Παραδοσιακό γλέντι στην Κεντρική πλατεία των Σοφάδων.

Την Κυριακή είναι η μεγάλη στιγμή του Σοφαδίτικου Καρναβαλιού με την μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση και την συμμετοχή αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων.

Το γλέντι του Σαββάτου

Το γλέντι του Σαββάτου αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος του ευρύτερου εορτασμού. Συνοδεύουν με την ορχήστρα τους εξαιρετικοί μουσικοί που μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παίζουν για όλο τον κόσμο.

Το μπλουγούρι

Σημείο αναφοράς, ωστόσο, της συγκεκριμένης βραδιάς αποτελεί το καλομαγειρεμένο «μπλουγούρι με πρόβειο», το οποίο από το πρωί της ίδιας μέρας έχουν επιμεληθεί με ιδιαίτερο μεράκι και φροντίδα οι καλύτεροι μάγειρες της περιοχής. Το κρασί άφθονο σερβίρεται κι αυτό δωρεάν σε όλους! Ετσι το Σαββατόβραδο, προσφέρεται γι αυτούς που θέλουν να γευτούν την τοπική γιορτινή συνταγή και να γλεντήσουν με την ψυχή τους!

Αποκριάτικη Παρέλαση (Κυριακή 18 Φεβρουαρίου Ώρα: 5.30 μ.μ. Σοφάδες)

Εντυπωσιακή για μια ακόμη χρονιά αναμένεται η φετινή παρουσία αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων στην Αποκριάτικη παρέλαση, που θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής, με τη συμμετοχή όπως προαναφέραμε βραζιλιάνικου γκρουπ!!!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την πιο ξεχωριστή στιγμή του Σοφαδίτικου Καρναβαλιού, που γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για ντόπιους και επισκέπτες και θα εκτοξεύσει το κέφι και τον ενθουσιασμό στα ύψη, μεταμορφώνοντας την πόλη σε ατέλειωτο πεδίο χαράς και διασκέδασης.

Αμέσως μετά την παρέλαση, ακολουθεί το κάψιμο του Καρνάβαλου στην κεντρική πλατεία.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Κυριακή 30 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Νταλαμπίρα - Κούκη Την Κυριακή 30 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Νταλαμπίρα - Κούκη
    26 Αυγούστου 2026, 12:46
  • Την πρόσληψη 23 καθαριστριών σχολικών μονάδων υπέγραψε ο δήμαρχος Σοφάδων Την πρόσληψη 23 καθαριστριών σχολικών μονάδων υπέγραψε ο δήμαρχος Σοφάδων
    26 Αυγούστου 2026, 12:22
  • Παρουσιάστηκε επίσημα το 1ο Φεστιβάλ Νερού «Ο Δρόμος του Νερού» στο Δήμο Σοφάδων (+Φωτο +Βίντεο) Παρουσιάστηκε επίσημα το 1ο Φεστιβάλ Νερού «Ο Δρόμος του Νερού» στο Δήμο Σοφάδων (+Φωτο +Βίντεο)
    26 Αυγούστου 2026, 11:56
  • Δασαρχείο Καρδίτσας: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για την Τετάρτη (26/8) Δασαρχείο Καρδίτσας: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για την Τετάρτη (26/8)
    26 Αυγούστου 2026, 09:39
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva