Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέσω απόφασης εφετείου ο ανάδοχος για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση Γυμνασίου-Λυκείου Προαστίου» Κύριο

  • 17 Νοεμβρίου 2025, 11:27
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Μέσω απόφασης εφετείου ο ανάδοχος για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση Γυμνασίου-Λυκείου Προαστίου»

.

Χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος από την αρχική απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παλαμά για κήρυξη προσωρινού αναδόχου για το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Γυμνασίου-Λυκείου Προαστίου», για να φθάσουμε σήμερα σε νέα απόφαση για προσωρινό ανάδοχο που είναι διαφορετικός από τον πρώτο.

Το συγκεκριμένο έργο είχε αρχικό προϋπολογισμό 510.000 ευρώ και είχαν υποβληθεί, στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό 13 προσφορές, με την μία να απορρίπτεται και να σχηματίζεται πίνακας μειοδοσίας από τις υπόλοιπες 12.

Οι δυο πρώτες προσφορές των οικονομικών φορέων «ΑΘ ΣΟΥΛΕΜΕΤΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ»(37,58%) και «Κ/ΞΙΑ ΑΘ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Κ. ΜΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ»(37,39%), έχρηζαν αιτιολόγησης καθώς ήταν μεγαλύτερες των 10 ποσοστιαίων μονάδων του μέσου όρου των αποδεκτών προσφορών. Οι αιτιολογήσεις έγιναν και ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος ο πρώτος οικονομικός φορέας.

Κατά αυτών των αποφάσεων (αποδοχής αιτιολογήσεων) στράφηκε με προσφυγές ο τρίτος στον πίνακα μειοδοσίας οικονομικός φορέας «Κ/Ξ ΜΑΡΚΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» ζητώντας τον αποκλεισμό τους για πέντε λόγους, οι οποίοι, απορρίφθηκαν από την επιτροπή του διαγωνισμού και την Δημοτική Επιτροπή.

Από εκεί και πέρα άρχισε ένας μαραθώνιος προσφυγών που έφτασε στο Διοικητικό Εφετείο Λάρισας, που στην τελευταία του απόφαση έκανε δεκτή προσφυγή του οικονομικού φορέα «Κ/Ξ ΜΑΡΚΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» και η Δημοτική επιτροπή στις 5 Σεπτεμβρίου 2025 αποφάσισε την συμμόρφωση στη δικαστική απόφαση.

Ως εκ τούτου, στις 5 Νοεμβρίου η Επιτροπή του Διαγωνισμού συνέταξε νέο πρακτικό, με προσωρινό ανάδοχο τον προαναφερόμενο οικονομικό φορέα, με έκπτωση 28,54% και το έθεσε προς έγκριση από την Δημοτική Επιτροπή, που το έκανε δεκτό ομόφωνα.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις17 Νοεμβρίου 2025, 11:31

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου η κηδεία του Δημήτριου Γιαγιάκου Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου η κηδεία του Δημήτριου Γιαγιάκου
    7 Οκτωβρίου 2026, 23:02
  • Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου η κηδεία του Χρήστου Παληκαρά Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου η κηδεία του Χρήστου Παληκαρά
    7 Οκτωβρίου 2026, 22:24
  • Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Μαργαρίτη Λωρίδα Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Μαργαρίτη Λωρίδα
    7 Οκτωβρίου 2026, 19:29
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (8/10) σε Μελισσοχώρι, Λουτρό, Φιλία, Κάτω Κτιμένη και Καλυβάκια Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (8/10) σε Μελισσοχώρι, Λουτρό, Φιλία, Κάτω Κτιμένη και Καλυβάκια
    7 Οκτωβρίου 2026, 16:09
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva