Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαρτιάτικο χιόνι "έντυσε" στα λευκά ορεινά, ημιορεινά και τμήμα των πεδινών του ν. Καρδίτσας (+Φώτο) Κύριο

  • 2 Μαρτίου 2022, 07:26
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Μαρτιάτικο χιόνι "έντυσε" στα λευκά ορεινά, ημιορεινά και τμήμα των πεδινών του ν. Καρδίτσας (+Φώτο)

.

Σημαντικά ύψη χιονιού σε ορεινά και ημιορεινά σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στο ν. Καρδίτσας από την κακοκαιρία που συνεχίζεται για 4η ημέρα.

Σύμφωνα με το πρωινό ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net από το μεσημέρι της Τρίτης (1/3) που επιδεινώθηκε περαιτέρω η κατάσταση έχουμε περί τα 25 εκατοστά φρέσκο χιόνι στα ορεινά (στα 700μ. υψόμ.) ενώ η ελαφρά χιονόστρωση φθάνει μέχρι Μουζάκι (3 εκατ.) και αντίστοιχα προς την περιοχή της Μητρόπολης. Χιονόπτωση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης και εντός της Καρδίτσας (όπως αναμενόταν και σας είχε ενημερώσει σχετικά από την Κυριακή (27/2) το KarditsaLive.Net) με μικρά σημάδια χιονόστρωσης σε στέγες σπιτιών.

.Περί τα 25 χιλιοστά βροχόπτωσης έχουν σημειωθεί στην Καρδίτσα από χθες σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό με τη θερμοκρασία να δείχνει 1,5 βαθμούς Κελσίου το πρωί (07.30) ενώ τα ξημερώματα κατά την ώρα της χιονόπτωσης έφθασε στους 0,8.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις πόλεις του Μουζακίου και των Σοφάδων σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση που είχε το KarditsaLive.Net από τους αντίστοιχους Δήμους (σ.σ. αργότερα αναφέρθηκαν προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Μουζάκι).

.Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες η προσπάθεια αποχιονισμού των δρόμων στο οδικό δίκτυο ενώ στους αυχένες της Αργιθέας θα απαιτηθεί περισσότερος χρόνος λόγω του ύψους του χιονιού. Διακοπή στην ηλεκτροδρότηση υπάρχει από τις 6 π.μ. στην ανατ. Αργιθέα και το Πευκόφυτο του Δήμου Μουζακίου καθώς και στα παραλίμνια χωριά της λίμνης Πλαστήρα.

Σημειώνουμε ότι οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται με μικρότερη ένταση από τα ημιορεινά και πάνω και αναμένεται να ολοκληρωθούν τις μεσημβρινές ώρες.

.

.

.

 

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις2 Μαρτίου 2022, 10:25

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Εγκρίθηκαν τέσσερα τμήματα μαθητείας στα ΕΠΑΛ της Καρδίτσας με μικρότερο αριθμό μαθητευομένων για το 2026-2027 Εγκρίθηκαν τέσσερα τμήματα μαθητείας στα ΕΠΑΛ της Καρδίτσας με μικρότερο αριθμό μαθητευομένων για το 2026-2027
    15 Οκτωβρίου 2026, 17:03
  • Κάλεσμα του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην στάση εργασίας για την υποστελέχωση και τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων Κάλεσμα του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην στάση εργασίας για την υποστελέχωση και τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων
    15 Οκτωβρίου 2026, 16:27
  • Τέλης Σπάνιας: Νέα συνάντηση με τη Διοικήτρια της ΔΥΠΑ – Θετικές εξελίξεις για τις Εργατικές Κατοικίες και την ενίσχυση της απασχόλησης στην Καρδίτσα Τέλης Σπάνιας: Νέα συνάντηση με τη Διοικήτρια της ΔΥΠΑ – Θετικές εξελίξεις για τις Εργατικές Κατοικίες και την ενίσχυση της απασχόλησης στην Καρδίτσα
    15 Οκτωβρίου 2026, 16:18
  • Έναρξη της κοινοβουλευτικής ομάδας Israel Allies στην Ελλάδα με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Τσιάρα Έναρξη της κοινοβουλευτικής ομάδας Israel Allies στην Ελλάδα με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Τσιάρα
    15 Οκτωβρίου 2026, 16:15
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva