Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με 2% έκπτωση η «Αποκατάσταση δημοτικού κτιρίου στην Τ.Κ. Προαστίου» και με περιορισμέμνο αρθμό προσφορών Κύριο

  • 26 Μαρτίου 2026, 16:25
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Με 2% έκπτωση η «Αποκατάσταση δημοτικού κτιρίου στην Τ.Κ. Προαστίου» και με περιορισμέμνο αρθμό προσφορών

.

Με χαμηλό ποσοστό έκπτωσης ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάθεσης για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση δημοτικού κτιρίου στην Τ.Κ. Προαστίου» του Δήμου Παλαμά, σύμφωνα με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παλαμά που συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου.

Η διαδικασία κινήθηκε με πρόσκληση ενδιαφέροντος σε τρεις οικονομικούς φορείς και ακολούθησε η αποσφράγιση και αξιολόγηση των προσφορών από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού.

Όπως προκύπτει από το πρακτικό, υποβλήθηκαν συνολικά τρεις προσφορές, με τα ποσοστά έκπτωσης να διαμορφώνονται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, καθώς η υψηλότερη προσφερόμενη έκπτωση από τον Δελήτσικα Δημήτριο ανήλθε μόλις στο 2%, ενώ οι άλλες δύο προσφορές από Ζωιτσάκο Σταύρο και Τσιώκο Αναστάσιο κινήθηκαν στο 1% . Η επιτροπή, μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής και των οικονομικών στοιχείων, έκρινε αποδεκτές τις δύο προσφορές, απορρίπτοντας του Τσιώκου Αναστάσιου λόγω ελλιπούς υποβολής δικαιολογητικών.

Η ανάθεση του έργου έγινε στον οικονομικό φορέα Δελήτσικα Δημήτριο που κατέθεσε τη χαμηλότερη οικονομική προσφορά, με ποσοστό έκπτωσης 2% επί του προϋπολογισμού της μελέτης. Το συνολικό συμβατικό τίμημα διαμορφώνεται σε 72.911,84 ευρώ με ΦΠΑ, έναντι αρχικού προϋπολογισμού 74.399,83 ευρώ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Ιός Δυτικού Νείλου: 41 οι θάνατοι σε όλη τη χώρα - Άλλο ένα κρούσμα στο Δήμο Παλαμά - Συνολικά 92 στη Θεσσαλία Ιός Δυτικού Νείλου: 41 οι θάνατοι σε όλη τη χώρα - Άλλο ένα κρούσμα στο Δήμο Παλαμά - Συνολικά 92 στη Θεσσαλία
    1 Οκτωβρίου 2026, 21:10
  • Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου το ετήσιο μνημόσυνο της Στυλιανής - Μιράντας Παπακωνσταντίνου Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου το ετήσιο μνημόσυνο της Στυλιανής - Μιράντας Παπακωνσταντίνου
    1 Οκτωβρίου 2026, 11:04
  • Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου η κηδεία του Νέστορα Αχ. Μανασή Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου η κηδεία του Νέστορα Αχ. Μανασή
    30 Σεπτεμβρίου 2026, 20:08
  • Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Βασίλειου Φαλάγγα Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Βασίλειου Φαλάγγα
    30 Σεπτεμβρίου 2026, 08:11
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva