Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με αιτιολόγηση προσφοράς προχωρά ο διαγωνισμός για «Ασφαλτοστρώσεις στο εσωτερικό οδικό δίκτυο οικισμών Δήμου Λίμνης Πλαστήρα»

  • 26 Οκτωβρίου 2026, 10:18
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Με αιτιολόγηση προσφοράς προχωρά ο διαγωνισμός για «Ασφαλτοστρώσεις στο εσωτερικό οδικό δίκτυο οικισμών Δήμου Λίμνης Πλαστήρα»

.

Απόφαση για να κληθεί ο οικονομικός φορεας που προσέφερε την μεγαλύτερη έκπτωση, για το έργο «Ασφαλτοστρώσεις στο εσωτερικό οδικό δίκτυο οικισμών Δήμου Λίμνης Πλαστήρα», να την αιτιολογήσει έλαβε η Δημοτική Επιτροπή στη συνεδρίαση της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου.

Το εν λόγω έργο έχει προϋπολογισμό 189.516,13 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και στον ανοικτό διαγωνισμό που διενεργήθηκε συμμετείχαν επτά οικονομικοί φορείς, οι φάκελοι των οποίων έγινα όλοι δεκτοί.

Η μεγαλύτερη έκπτωση δόθηκε από τον οικονομικό φορέα «ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» και ήταν της τάξης του 56,01%. Η αμέσως μεγαλύτερη ήταν 20,03% και οι δύο μικρότερες 8.01% και 8%.

Σύμφωνα με την επιτροπή του διαγωνισμού ο μέσος όρος της έκπτωσης των αποδεκτών προσφορών ανέρχεται σε 28,73%, οπότε η μεγαλύτερη έκπτωση τον υπερβαίνει για περισσότερες από 10 μονάδες που είναι το αποδεκτό όριο.

Ως εκ τούτου, πρότεινε στην Δημοτική Επιτροπή να υπάρξει αιτιολόγηση προσφοράς και αυτή με την σειρά της συμφώνησε και καλεί τον οικονομικό φορέα να το πράξει στα προβελπόμενα χρονικά όρια.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις26 Οκτωβρίου 2026, 10:21

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Ν. Καρδίτσας: Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο τον Νοέμβριο, Πανελλήνιο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας τον Δεκέμβριο Ν. Καρδίτσας: Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο τον Νοέμβριο, Πανελλήνιο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας τον Δεκέμβριο
    25 Οκτωβρίου 2026, 21:51
  • Στο στάδιο της σύνταξης μελέτης θα περάσει το διαδημοτικό καταφύγιο ζώων συντροφιάς των Δήμων του ν. Καρδίτσας Στο στάδιο της σύνταξης μελέτης θα περάσει το διαδημοτικό καταφύγιο ζώων συντροφιάς των Δήμων του ν. Καρδίτσας
    25 Οκτωβρίου 2026, 20:46
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα (26/10) σε Μεσενικόλα και τμήματα της οδού Καραϊσκάκη (Καρδίτσα) Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα (26/10) σε Μεσενικόλα και τμήματα της οδού Καραϊσκάκη (Καρδίτσα)
    25 Οκτωβρίου 2026, 11:48
  • Παραδίδεται ως Κέντρο Πολιτισμού το πρώην Γυμνάσιο Μεσενικόλα (+Φωτο) Παραδίδεται ως Κέντρο Πολιτισμού το πρώην Γυμνάσιο Μεσενικόλα (+Φωτο)
    25 Οκτωβρίου 2026, 10:24
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva