Με καθυστέρηση, ξεκινά τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου η λειτουργία του κολυμβητηρίου - 4 πλέον τα σωματεία που θα κάνουν χρήση Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Το θέμα της καθυστερημένης έναρξης λειτουργίας του κολυμβητηρίου, για τρεις περίπου εβδομάδες, αποτέλεσε ερώτημα του KarditsaLive.Net, προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Ευθυμίου, μετά και από επισήμανση αναγνωστών μας.
Επί του θέματος ο κ. Ευθυμίου επισήμανε πως το καλοκαίρι έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και το κολυμβητήριο ήταν έτοιμο να λειτουργήσει την 1η Σεπτεμβρίου. Μάλιστα ανέφερε πως στόχος ήταν να ανοίξει τις πύλες του λίγο πριν την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Η αιτία της καθυστέρησης, μας είπε, είναι ότι υπάρχει ένα νέο σωματείο, που έπρεπε να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα που καταρτίζεται κάθε φορά. Για να γίνει αυτό έπρεπε να περιμένουμε την ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γ.Γ.Α. Αναγνώριση, συνέχισε, που ήρθε και ήδη έχουμε συναντηθεί με τα Σωματεία, που πλέον είναι τέσσερα, συζητήσαμε, υπήρξε συμφωνία και την προσεχή Δευτέρα το κολυμβητήριο θα λειτουργήσει κανονικά με τον Δήμο μάλιστα να εκδίδει και σχετική ανακοίνωση το μεσημέρι της Παρασκευής (19/9).
Συνεχίζοντας ο κ. Ευθυμίου έδωσε έμφαση στην υλοποίηση προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού, που προωθεί μετ’ επιτάσεως η Γ.Γ.Α., στο κολυμβητήριο, λέγοντας πως ο Δήμος στηρίζει την προσπάθεια και τα έχει εντάξει στον προγραμματισμό.
Τέλος, σε ότι αφορά στο κοινό, τόνισε πως οι ώρες που θα μπορεί να χρησιμοποιεί το κολυμβητήριο είναι 12 μ. με 3 μ.μ.
Π.K.






