Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το ζόρι στους 18 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη στην Καρδίτσα Κύριο

  • 26 Ιουνίου 2018, 20:39
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Μία από τις χαμηλότερες θερμοκρασίες πόλεων με εγκατεστημένους μετεωρολογικούς σταθμούς κατέγραψε σήμερα (Τρίτη 26/6) η πόλη της Καρδίτσας.

Σύμφωνα με το μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου στην Καρδίτσα η ανώτερη θερμοκρασία που καταγράφθηκε στις 11.40 το πρωί ήταν 18,2 βαθμοί Κελσίου. Στα ορεινά η θερμοκρασία κυμάνθηκε κοντά στους 12 με 13 βαθμούς παραμένοντας ωστόσο σταθερή καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Σε ότι αφορά τώρα τις βροχοπτώσεις για την ώρα δεν φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί θέματα με πλημμυρισμένες εκτάσεις.

Από αύριο Τετάρτη αναμένεται σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας κάτι που θα συνεχισθεί βαθμιαία έως το Σάββατο όπου και αναμένεται να εναρμονισθούμε θερμοκρασιακά με τον ημερολογιακό μήνα που διανύουμε. Οι βροχοπτώσεις παράλληλα θα βαίνουν μειούμενες και έως την Παρασκευή.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva