Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μόνο στο Κέντρο Υγείας Καρδίτσας ο εμβολιασμός για COVID-19 από 12 ετών και πάνω - Στο νοσοκομείο οι μικρότερες ηλικίες Κύριο

  • 17 Οκτωβρίου 2023, 17:05
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Μόνο στο Κέντρο Υγείας Καρδίτσας ο εμβολιασμός για COVID-19 από 12 ετών και πάνω - Στο νοσοκομείο οι μικρότερες ηλικίες

..

Ένα εμβολιαστικό κέντρο θα καλύψει τις ανάγκες όσων κατοίκων του νομού Καρδίτσας σπεύσουν να κάνουν την αναμνηστική δόση με το επικαιροποιημένο εμβόλιο για τον covid19 και είναι από 12 ετών και πάνω.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το Κέντρο Υγείας Καρδίτσας, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου (πρώην πολυιατρεία ΙΚΑ), καθώς όπως θα διαπιστώσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι το μόνο που συμπεριλαμβάνεται στα εμβολιαστικά για τα οποία κλείνονται ραντεβού.

Για τα παιδιά από 6 μηνών έως 11 ετών οι εμβολιασμοί θα γίνονται στο νοσοκομείο, κάθε δεύτερη Παρασκευή, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου. Το εμβόλιο και στις προαναφερόμενες ηλικίες είναι το ίδιο.

Όπως ανέφερε στο KarditsaLive.Net η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Κ.Υ. κ. Πηνελόπη Μπούτα, η οποία και είναι στέλεχος του εν λόγω Κ.Υ., οι εμβολιασμοί θα γίνονται κάθε Πέμπτη, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Το δε εμβόλιο που χορηγείται είναι το μονοδύναμο εμβόλιο XBB1.5 της Pfizer.

Για τα παιδιά από 6 μηνών έως 11 ετών οι εμβολιασμοί θα γίνονται στο νοσοκομείο, κάθε δεύτερη Παρασκευή, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου. Το εμβόλιο και στις προαναφερόμενες ηλικίες είναι το ίδιο.

Οι επιθυμούντες να εμβολιαστούν μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέσω του gov.gr, όπως και μέσω των φαρμακείων. Παράλληλα θα συνεχίσει να λειτουργεί και το πρόγραμμα «κατ’  οίκον» για άτομα που για διαφόρους λόγους έχουν αδυναμία πρόσβασης στο εμβολιαστικό κέντρο.

Τέλος να πούμε πως σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, από το άνοιγμα της πλατφόρμας χθες Δευτέρα 18 Οκτωβρίου και πριν την συμπλήρωση 24 ωρών, ‘έχουν κλειστεί περισσότερα από 20 ραντεβού.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις17 Οκτωβρίου 2023, 17:10

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Κυριακή 30 Αυγούστου το ετήσιο μνημόσυνο του Σπυρίδωνα Α. Βούζα Την Κυριακή 30 Αυγούστου το ετήσιο μνημόσυνο του Σπυρίδωνα Α. Βούζα
    27 Αυγούστου 2026, 23:36
  • Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων Καρδίτσας: «Όχι» στη Λευκή Νύχτα Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων Καρδίτσας: «Όχι» στη Λευκή Νύχτα
    27 Αυγούστου 2026, 20:54
  • Την Κυριακή 30 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο της πρεσβυτέρας Σταματίας Γιολδάση Την Κυριακή 30 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο της πρεσβυτέρας Σταματίας Γιολδάση
    27 Αυγούστου 2026, 18:55
  • Η εορτή του Αγίου Φανουρίου στην Καρδίτσα με μήνυμα πίστης, ειρήνης και πνευματικής ενδυνάμωσης Η εορτή του Αγίου Φανουρίου στην Καρδίτσα με μήνυμα πίστης, ειρήνης και πνευματικής ενδυνάμωσης
    27 Αυγούστου 2026, 18:37
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva