Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μύρισε καλοκαίρι με το ...καλημέρα στην Καρδίτσα με το κοντέρ να σταματά στους 36,3 βαθμούς Κελσίου! Κύριο

  • 1 Ιουνίου 2017, 20:35
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Σε εντελώς καλοκαιρινά επίπεδα ο υδράργυρος σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου η μέγιστη θερμοκρασία τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης, ξεπέρασε τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι υψηλότερες θερμοκρασίες κατεγράφησαν στις περιοχές: Καρδίτσα 36.3 βαθμοί, Τρίκαλα 35.1 βαθμοί, Λαγκαδάς και Λάρισα 34.7 βαθμοί και Σίνδος 34.6 βαθμοί Κελσίου.

Να πούμε ότι και αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου αναμένονται ίδιες συνθήκες στην περιοχή μας.

Με στοιχεία από meteo.gr

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου η κηδεία της Ζωγράφως Τρυφ. Μητσικώστα Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου η κηδεία της Ζωγράφως Τρυφ. Μητσικώστα
    3 Οκτωβρίου 2026, 21:37
  • Καρδίτσα: Με συνάντηση χορωδιών ξεκίνησαν οι «Ημέρες Παράδοσης» (+Φωτο +Βίντεο) Καρδίτσα: Με συνάντηση χορωδιών ξεκίνησαν οι «Ημέρες Παράδοσης» (+Φωτο +Βίντεο)
    3 Οκτωβρίου 2026, 21:03
  • Άνοιξε τις πύλες του» το διήμερο 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο) Άνοιξε τις πύλες του» το διήμερο 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)
    3 Οκτωβρίου 2026, 19:43
  • Δυτική είσοδος Καρδίτσας: Σε εξέλιξη η υπογειοποίηση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ - Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για φυσικό αέριο και τηλεπικοινωνίες (+Φωτο) Δυτική είσοδος Καρδίτσας: Σε εξέλιξη η υπογειοποίηση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ - Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για φυσικό αέριο και τηλεπικοινωνίες (+Φωτο)
    3 Οκτωβρίου 2026, 17:59
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva