Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα αναβολή για τον Ιούνιο του 2023 στη δίκη των δύο συλληφθέντων στον Τύμπανο Κύριο

  • 22 Νοεμβρίου 2022, 15:08
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Νέα αναβολή για τον Ιούνιο του 2023 στη δίκη των δύο συλληφθέντων στον Τύμπανο

.

Αναβολή για τις  27 Ιουνίου 2023  πήρε τελικά από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας, η δίκη των δύο νεαρών ατόμων που είχαν συλληφθεί από την Αστυνομία στη διάρκεια της κινητοποίησης πολιτών που είχε πραγματοποιηθεί  τον περασμένο Ιούλιο στον Τύμπανο Αργιθέας ενάντια στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα.

 

Η αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης που ήταν η 28η και τελευταία στην ημερήσια διάταξη αποφασίστηκε από το δικαστήριο λόγω παρέλευσης του ωραρίου. Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η εκδίκαση της υπόθεσης είχε προγραμματιστεί στις 27 Ιουλίου αλλά είχε αναβληθεί για σήμερα λόγω κωλύματος του συνηγόρου τους.

.Σημειώνεται ότι στους δύο  συμπολίτες είχαν απαγγελθεί κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα και πιο συγκεκριμένα ο ένας κατηγορείται για εξύβριση, βία κατά αστυνομικού υπαλλήλου και απλή σωματική βλάβη, ενώ ο άλλος για βία κατά αστυνομικού υπαλλήλου.

Να σημειωθεί επίσης ότι από το πρωί και μέχρι αργά το μεσημέρι που ανακοινώθηκε η αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Καρδίτσας βρίσκονταν συγκεντρωμένοι πολίτες, οι οποίοι είχαν αναρτήσει και πανό εκφάζοντας την αλληλεγγύη τους στους δύο κατηγορούμενους.

Κωστής Κριτσιάνης

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Δράση 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας με την Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 B.C. Δράση 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας με την Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 B.C.
    9 Οκτωβρίου 2026, 16:03
  • Η "έξωση" δύο κολυμβητικών συλλόγων από τα γραφεία τους στο κολυμβητήριο επιστρέφει στο Δ.Σ. Καρδίτσας Η "έξωση" δύο κολυμβητικών συλλόγων από τα γραφεία τους στο κολυμβητήριο επιστρέφει στο Δ.Σ. Καρδίτσας
    9 Οκτωβρίου 2026, 16:00
  • Συνεδριάζει την Τρίτη 13 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας Συνεδριάζει την Τρίτη 13 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας
    9 Οκτωβρίου 2026, 14:59
  • Αίτημα προς το Δασαρχείο Καρδίτσας για παραχώρηση χρήσης του πάρκου της Τ.Κ. Ξινονερίου προγραμματίζει ο Δήμος Καρδίτσας Αίτημα προς το Δασαρχείο Καρδίτσας για παραχώρηση χρήσης του πάρκου της Τ.Κ. Ξινονερίου προγραμματίζει ο Δήμος Καρδίτσας
    9 Οκτωβρίου 2026, 15:53
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva