Νέες κλοπές μετασχηματιστών το βράδυ της Τρίτης στην Ανάβρα Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Η μάστιγα της κλοπής μετασχηματιστών καλά κρατεί στον κάμπο της Καρδίτσας, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στους αγρότες που βασίζονται στα αντλιοστάσια για τα τελευταία ποτίσματα.
Αυτοί τη φορά οι «κυνηγοί χαλκού» χτύπησαν στην περιοχή της Ανάβρας, όπως ενημερώθηκε το ΚarditsaLive.Net από αναγνώστη μας και το επιβεβαίωσε από την Δημοτική Αρχή Σοφάδων.
Οι δράστες πέραν τω 5 μετασχηματιστών «ασχολήθηκαν» και με καλώδια παροχής και άλλου εξοπλισμού εναέριου δικτύου.
Όπως μας τονίστηκε, ειδικά στην εκεί περιοχή που υπάρχει αδυναμία άρδευσης από την Λίμνη Σμοκόβου τέτοιου είδους ζημιές, που αφαιρούν την δυνατότητα άντλησης, μπορεί να αποβούν καταστροφικές για τις καλλιέργειες Μάλιστα οι προαναφερόμενοι μετασχηματιστές έχουν και παρελθόν, καθώς έγιναν στόχος άλλες δύο φορές μέσα στο 2025, τον Φεβρουάριο και τον Μάιο.
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία ενώ οι παραγωγοί δηλώνουν αγανακτισμένοι και ζητούν την λήψη μέτρων από την πολιτεία.
Π.Κ.







