Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεπέρασε τις προσδοκίες το μπλόκο των Θεσσαλών αγροτών στον κόμβο της Νίκαιας Κύριο

  • 22 Ιανουαρίου 2016, 01:14
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση τρακτέρ στο κόμβο Νίκαιας την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου με τους διοργανωτές να εκτιμούν ότι ο αριθμός των τρακτέρ έχει ξεπεράσει τα 2.000.

Ο αριθμός αυτός καθιστά το μπλόκο της Νίκαιας ένα από τα πιο ισχυρά μπλόκα που έχουν στηθεί ποτέ σε αγροτική κινητοποίηση τα τελευταία χρόνια.

Τα τρακτέρ, προερχόμενα κυρίως από την Καρδίτσα και την Λάρισα, αλλά και από τα Τρίκαλα, έχουν παραταχθεί σε διπλή σειρά δεξιά και αριστερά του οδοστρώματος και οι αγρότες του μπλόκου οργανώνονται για τις παραπέρα κινήσεις τους.

Ο μεγάλος αριθμός των τρακτέρ έχει ουσιαστικά κλείσει την Εθνική Οδό, η οποία είναι αποκλεισμένη από τις 12 το μεσημέρι και έκτοτε δεν έχει δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.

Στα Τέμπη αυξάνεται διαρκώς η δύναμη των τρακτέρ που βρίσκονται στο μπλόκο. Όπως ανακοίνωσε η συντονιστική τους ομάδα, θα κλείσουν την Παρασκευή συμβολικά την Εθνική Οδό μεταξύ 12 και 2 το μεσημέρι. Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αποφασίσουν για την συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Στο Βόλο, εκατοντάδες τρακτέρ από τον Αλμυρό το Βελεστίνο και τα Φάρσαλα -πάνω από 800 όπως υπολογίζουν οι διοργανωτές- έχουν λάβει ήδη θέση στις Μικροθήβες, δημιουργώντας και στον συγκεκριμένο κομβικό σημείο της ΠΑΘΕ ένα ισχυρό μπλόκο.

Μπλόκα των αγροτών όμως υπάρχουν ήδη έχουν στηθεί και στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα με χαρακτηριστική την πυκνότητά τους στο χάρτη που ακολουθεί.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva