Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώνεται η διαμόρφωση του χώρου στην βόρεια και ανατολική πλευρά του ΔΑΚ (+Φώτο +Βίντεο) Κύριο

  • 10 Δεκεμβρίου 2015, 17:00
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Με πολύ καλούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου στην βόρεια και ανατολική πλευρά του περιβόλου του ΔΑΚ Καρδίτσας.

 

Πρόκειται για το έργο «Ενοποίηση και περιβαλλοντική αποκατάσταση δημοσίου χώρου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο», που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και έχει φθάσει σε ποσοστό ολοκλήρωσης 97%.

Οι εργασίες γίνονται πίσω από τη λυόμενη κερκίδα που έχει «πλάτη» προς τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και πίσω από την κερκίδα που πλέον δεν χρησιμοποιείται λόγω στατικότητας.

Δείτε Βίντεο του KarditsaLive.Net από το χώρο:

Η πρόοδος που έχει γίνει αποκάλυψε μια πολύ καλή εικόνα καθώς έχουν δημιουργηθεί πεζοδρόμια, χώροι περιπάτου, έχουν τοποθετηθεί πρωτότυπες κολώνες φωτισμού, κατασκευάστηκαν παρτέρια για λουλούδια αλλά και δεντροστοιχίες με καλλωπιστικά δέντρα και χώροι με χαμηλή βλάστηση.

Με την ολοκλήρωση και παράδοση ο χώρος έξω από το γήπεδο θα είναι όμορφος και λειτουργικός και θα δέσει εξαιρετικά με το αθλητικό πάρκο. Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης αθλουμένων και φιλάθλων, εντός του γηπέδου, από τις θύρες που έχουν δημιουργηθεί και από αυτή την πλευρά, όπως γινότανε και κατά το παρελθόν.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις10 Δεκεμβρίου 2015, 17:28

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Η ιστορία της κεντητικής τέχνης ξεδιπλώθηκε στο Μουσείο Πόλης Καρδίτσας (+Φωτο) Η ιστορία της κεντητικής τέχνης ξεδιπλώθηκε στο Μουσείο Πόλης Καρδίτσας (+Φωτο)
    27 Σεπτεμβρίου 2026, 12:48
  • Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Μιχαήλ Παυλ. Κωτσή Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Μιχαήλ Παυλ. Κωτσή
    27 Σεπτεμβρίου 2026, 11:29
  • Έξι ερωτήσεις από συμβούλους και πρόεδρο Τ.Κ. της Λαϊκής Συσπείρωσης στη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας Έξι ερωτήσεις από συμβούλους και πρόεδρο Τ.Κ. της Λαϊκής Συσπείρωσης στη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας
    27 Σεπτεμβρίου 2026, 10:49
  • Με σημαντική συμμετοχή παιδιών ο αγώνας δρόμου στη μνήμη του Αλέξανδρου Τζούνα (+Φωτο +Βίντεο) Με σημαντική συμμετοχή παιδιών ο αγώνας δρόμου στη μνήμη του Αλέξανδρου Τζούνα (+Φωτο +Βίντεο)
    27 Σεπτεμβρίου 2026, 12:14
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva