Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ομόφωνο "ναι" από το Δ.Σ. Μουζακίου στην ονοματοδοσία του Δημοτικού Γηπέδου Μουζακίου σε "Φίλιππος Χρ. Πλακιάς" Κύριο

  • 27 Μαΐου 2026, 20:50
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Ομόφωνο "ναι" από το Δ.Σ. Μουζακίου στην ονοματοδοσία του Δημοτικού Γηπέδου Μουζακίου σε "Φίλιππος Χρ. Πλακιάς"

..

Ομόφωνα θετικό ήταν το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου στη συνεδρίαση της Τετάρτης (27/5) στην εισηγητική απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Μουζακίου για ονοματοδοσία του Δημοτικού Γηπέδου Μουζακίου σε "Φίλιππος Χρ. Πλακιάς", θέμα για το οποίο σας είχε ενημέρωσει το Karditsalive.Net.

Το θέμα εισηγήθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφ. Στάθης που αφού ανέγνωσε την αναλυτικά απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου μίλησε και ο ίδιος θερμά για τον καθηγητή - γυμναστή και την πολυδιάσταση δράση που ανέπτυξε στον αθλητισμό, στον πολιτισμό αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο ωθώντας τους νέους της περιοχής στον "ίσιο δρόμο". Με αντίστοιχα θερμά λόγια εκφράστηκαν τόσο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Φροξυλιάς, ο κ. Σερίφης και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φ. Δασκάλου.

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Στάθης είναι πιθανό αυτή η ονοματοδοσία να πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση κατά την περίοδο των Μουζάκιων (β' 15νθήμερο του Αυγούστου).  

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις27 Μαΐου 2026, 20:52

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου η κηδεία της Μαρίας Γκόλια Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου η κηδεία της Μαρίας Γκόλια
    19 Σεπτεμβρίου 2026, 14:55
  • Προσωρινός ανάδοχος για την «Προμήθεια αστικού εξοπλισμού κοινοχρήστων χώρων Δήμου Μουζακίου» Προσωρινός ανάδοχος για την «Προμήθεια αστικού εξοπλισμού κοινοχρήστων χώρων Δήμου Μουζακίου»
    19 Σεπτεμβρίου 2026, 14:21
  • Φωτεινή Πλακιά: Ιανός, 6 χρόνια πότε πέρασαν; Φωτεινή Πλακιά: Ιανός, 6 χρόνια πότε πέρασαν;
    19 Σεπτεμβρίου 2026, 11:26
  • Αίτημα για προσλήψεις 12 ατόμων 55 ετών και άνω μέσω της ΔΥΠΑ θα ζητήσει ο Δήμος Μουζακίου Αίτημα για προσλήψεις 12 ατόμων 55 ετών και άνω μέσω της ΔΥΠΑ θα ζητήσει ο Δήμος Μουζακίου
    18 Σεπτεμβρίου 2026, 23:11
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva