Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τετάρτη (6/10): 14 θετικά rapid tests στην Καρδίτσα Κύριο

  • 6 Οκτωβρίου 2021, 18:40
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Τετάρτη (6/10): 14 θετικά rapid tests στην Καρδίτσα

.

Στα σημερινά (Τετάρτη 6/10) rapid tests στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας ελήφθησαν 289 δείγματα και καταγράφηκαν 9 θετικά.

Αφορούν σε 3 άνδρες και 6 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 26 έτη.

Στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στην Καρδίτσα σε συνολικό αριθμό 102 δειγμάτων καταγράφηκαν 5 θετικά. Αφορούν σε  2 άνδρες και 3 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 31 έτη.

Τέλος, στο drive through στον περιφερειακό Καρδιτσομαγούλας πραγματοποιήθηκαν 39 Rapid Test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Το ωράριο των συνεργείων του Ε.Ο.Δ.Υ. στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας είναι από 09:00 έως 17:00  και στην πλατεία Αγίας Παρασκευής (καθημερινές) 08.00 έως 13.00. 

Αύριο, Πέμπτη (7/10), θα πραγματοποιηθούν μαζικές δειγματοληψίες στην κεντρική πλατεία Σοφάδων από 10.00 έως 14.00, στο δημαρχείο Μουζακίου (προαύλιο δημαρχείου) από 08.00 έως 11.00 και στην κοινότητα Κρανιάς Μουζακίου (κοινοτικό ιατρείο) από 11.00 έως 14.00.

Οι πολίτες θα πρέπει να δηλώσουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (Α.Μ.Κ.Α) και να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις6 Οκτωβρίου 2021, 21:32

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Επιστολή διαμαρτυρίας γονέων παιδιών - αθλητών του κολυμβητηρίου Καρδίτσας Επιστολή διαμαρτυρίας γονέων παιδιών - αθλητών του κολυμβητηρίου Καρδίτσας
    4 Νοεμβρίου 2026, 22:30
  • Ε65: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου λόγω άσκησης αποχιονισμού – Ποιο τμήμα θα αποκλειστεί και ποιες οι εκτροπές Ε65: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου λόγω άσκησης αποχιονισμού – Ποιο τμήμα θα αποκλειστεί και ποιες οι εκτροπές
    4 Νοεμβρίου 2026, 18:20
  • Ελένη Πεσλή _“Άρτος & γεύση” ….όλο παράδοση με τ΄ αγαπημένα σου αρτοσκευάσματα που σου φτιάχνουν τη μέρα! Ελένη Πεσλή _“Άρτος & γεύση” ….όλο παράδοση με τ΄ αγαπημένα σου αρτοσκευάσματα που σου φτιάχνουν τη μέρα!
    4 Νοεμβρίου 2026, 17:27
  • Επιτροπή Αγώνα: "Συμμετοχή στα Σωματεία και συγκρότηση του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας" Επιτροπή Αγώνα: "Συμμετοχή στα Σωματεία και συγκρότηση του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας"
    4 Νοεμβρίου 2026, 16:17
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva