Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πήρε παράταση η ασφαλτόστρωση του κέντρου του Μουζακίου Κύριο

  • 28 Σεπτεμβρίου 2019, 11:37
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Πήρε παράταση η ασφαλτόστρωση του κέντρου του Μουζακίου

.

Παράταση για το άμεσο ή και το μακρινό μέλλον πήρε η ασφαλτόστρωση του κέντρου του Μουζακίου μετά τις τομές που έγιναν το καλοκαίρι για το έργο του δικτύου αποχέτευσης.

Ο σχεδιασμός ήταν να πραγματοποιηθεί την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε αφού η σχετική σύμβαση με τον εργολάβο έχει υπογραφεί ωστόσο όπως ανέφερε στην επικοινωνία που είχε το Karditsalive.Net με το Δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη υπάρχουν εξελίξεις ως προς το θέμα της έλευσης του φυσικού αερίου στην πόλη.

Συγκεκριμένα υπήρξε επικοινωνία του γενικού διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λεων. Μπακούρα με το Δήμαρχο Μουζακίου για έναρξη εργασιών από πλευράς την εταιρείας την Άνοιξη του 2020. Εφόσον αυτή η απόφαση λάβει επίσημο χαρακτήρα (αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός των επομένων ημερών) τότε η Δημοτική Αρχή θα αναμένει την ολοκλήρωση και αυτών των έργων (στα επίμαχα σημεία) και μετά θα προχωρήσει σε ασφαλτόστρωση στο κέντρο του Μουζακίου ώστε να μην χρειαστεί 2η ασφαλτόστρωση μέσα σε λίγους μήνες. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή δεν υπάρξουν εγγυήσεις για την έναρξη εργασιών την Άνοιξη η ασφαλτόστρωση θα προχωρήσει μέσα στο Φθινόπωρο.

Το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο απασχόλησε και η δημιουργία επιπλέον θέσεων parking στην κεντρική οδό Δημάρχου Αντώνη Βασιλείου με αφαίρεση τμημάτων επεκτάσεων πεζοδρομίων κάτι που θα υλοποιηθεί αρχικά σε δύο σημεία και εφόσον κριθεί στο μέλλον απαραίτητο και σε άλλα σημεία θα κληθεί το Σώμα εκ νέου να αποφασίσει. Να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε "βροχή" κλήσεων από την τροχαία στο συγκεριμένο δρόμο καθώς θέσεις parking που προορίζονται για σύντομη στάση - στάθμευση καταλαμβάνονται για μακροχρόνια στάθμευση.

Τέλος, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Φ. Στάθης πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να ανοίξει ο δρόμος μεταξύ Λυκείου και Δημόσιας Βιβλιοθήκης (από τον κυκλικό κόμβο Τρικάλων) όπως είναι επιθυμία πολλών επαγγελματιών ωστόσο απαιτούνται πρώτα κάποιες τεχνικές παρεμβάσεις ως προς το οδόστρωμα πριν δοθεί εκ νέου το συγκεκριμένο τμήμα σε κυκλοφορία.

φώτο αρχείου

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις28 Σεπτεμβρίου 2019, 11:38

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση απόφαση του Δήμου Μουζακίου για την πάγια ρύθμιση οφειλών Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση απόφαση του Δήμου Μουζακίου για την πάγια ρύθμιση οφειλών
    9 Οκτωβρίου 2026, 15:32
  • Έναρξη των Επετειακών 59ων Καραϊσκακείων από τη Σπηλιά Καραϊσκάκη στο Μαυρομμάτι – Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων με τον Δήμαρχο Μουζακίου Έναρξη των Επετειακών 59ων Καραϊσκακείων από τη Σπηλιά Καραϊσκάκη στο Μαυρομμάτι – Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων με τον Δήμαρχο Μουζακίου
    9 Οκτωβρίου 2026, 12:43
  • Κάστρο Φαναρίου: Κτισμένο σε στρατηγική θέση, ήλεγχε μεγάλο μέρος της θεσσαλικής πεδιάδας Κάστρο Φαναρίου: Κτισμένο σε στρατηγική θέση, ήλεγχε μεγάλο μέρος της θεσσαλικής πεδιάδας
    8 Οκτωβρίου 2026, 08:20
  • Μικρή ποσότητα βαμβακιού κάηκε μετά την εκφόρτωση από την συλλεκτική μηχανή στη Λαζαρίνα Μικρή ποσότητα βαμβακιού κάηκε μετά την εκφόρτωση από την συλλεκτική μηχανή στη Λαζαρίνα
    7 Οκτωβρίου 2026, 15:53
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva