Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου: 9 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 11 στην υπόλοιπη Θεσσαλία Κύριο

  • 2 Οκτωβρίου 2020, 16:23
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Παρασκευή 2 Οκτωβρίου: 9 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 11 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

..

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση (2/10) του Συντονιστικού Κέντρου Περιφέρειας Θεσσαλίας covid-19, στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκαν 20 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

Από  1/10/2020 ώρα 14:00  έως 2/10/2020 ώρα 14:00

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν 5 νέα κρούσματα Covid -19.

3 κρούσματα αποτελούν επαφές κρουσμάτων (26/09/2020) - (29/09/2020)-(30.09.2020) και προέκυψαν δύο κατόπιν Ιχνηλατήσεως και ένα κατόπιν εξέτασης

στο Γ.Ν. Τρικάλων. 1 κρούσμα εξετάστηκε στο Γ.Ν. Τρικάλων κατόπιν συμπτωμάτων ενώ τέλος 1 ακόμη δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και προέκυψε κατόπιν τυχαίας δειγματοληψίας των Κ.ΟΜ.Υ.

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 5 νέα κρούσματα Covid -19.

1 κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε στο Π.Γ.Ν.  Λάρισας κατόπιν συμπτωμάτων ενώ 1 ακόμη αποτελεί επαφή κρούσματος (29/09/2020) και προέκυψε κατόπιν Ιχνηλατήσεως. Τέλος 3 κρούσματα προέρχονται από δειγματοληψία των Κ.ΟΜ.Υ σε δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

-Στην περιοχή της Σκιάθου

Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19.

Το κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου κατόπιν συμπτωμάτων.

.-Στην  περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκαν 9 νέα κρούσματα Covid -19.

4 κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην περιοχή της Καρδίτσας και προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως ενώ 3 ακόμη κρούσματα εξετάστηκαν στο Γ.Ν. Καρδίτσας κατόπιν συμπτωματολογίας. Τέλος 2 κρούσματα αποτελούν στενές επαφές κρούσματος (30/09/2020) και εξετάστηκαν στο Γ.Ν. Καρδίτσας.

.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις2 Οκτωβρίου 2020, 16:25

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Ευάγγελου Σπ. Παππή Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Ευάγγελου Σπ. Παππή
    22 Αυγούστου 2026, 21:43
  • Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Απόστολου Θωμόπουλου Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Απόστολου Θωμόπουλου
    22 Αυγούστου 2026, 20:34
  • Σύγκρουση οχημάτων με δύο ελαφρά τραυματίες στην Πύλη Τρικάλων (+Φωτο) Σύγκρουση οχημάτων με δύο ελαφρά τραυματίες στην Πύλη Τρικάλων (+Φωτο)
    22 Αυγούστου 2026, 19:00
  • Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Δημήτριου Καρανάσιου Την Κυριακή 23 Αυγούστου η κηδεία του Δημήτριου Καρανάσιου
    22 Αυγούστου 2026, 14:44
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva