Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρατείνεται έως 10/7 η διακοπή κυκλοφορίας στο δρόμο Μουζάκι - λίμνη Πλαστήρα (μεταξύ Ανθοχωρίου και Κερασιάς) Κύριο

  • 8 Ιουνίου 2023, 13:57
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Παρατείνεται έως 10/7 η διακοπή κυκλοφορίας στο δρόμο Μουζάκι - λίμνη Πλαστήρα (μεταξύ Ανθοχωρίου και Κερασιάς)

.

Για άλλο ένα μήνα παρατάθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων που είχε ανακοινωθεί από 25 Νοεμβρίου 2022 στο δρόμο Μουζάκι - λίμνη Πλαστήρα και ειδικότερα στο οδικό τμήμα μεταξύ Ανθοχωρίου και Κερασιάς.

Αναλυτικά η νέα απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει μεταξύ άλλων:

Την παράταση της προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, επί της Επ. Οδού Μουζακίου – Ανθοχώριου – Κερασιάς – Λίμνης Ν. Πλαστήρα και συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού ανάμεσα στην Τ.Κ. Ανθοχωρίου και την Τ.Κ. Κερασιάς, καθότι σύμφωνα με νέο έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μουζακίου, η  κατάσταση των πρανών του ρέματος όπου εδράζεται το συγκεκριμένο τμήμα της Επ. Οδού Ανθοχωρίου - Κερασιάς δεν βελτιώθηκε με τις εργασίες που εκτελέστηκαν από το Δήμο Μουζακίου και η διέλευση οχημάτων από το συγκεκριμένο οδικό τμήμα εξακολουθεί να παραμένει επισφαλής, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από σχετική αυτοψία που διενεργήθηκε από Αξιωματικό του Α.Τ. Μουζακίου.

-Η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας ισχύει από το Σάββατο (10.06.2023) έως και τη Δευτέρα (10.07.2023).

-Εντός του ως άνω χρονικού διαστήματος, οι αρμόδιες Υπηρεσίες παρακαλούνται για την εκδήλωση ενεργειών αρμοδιότητά τους, γνωρίζοντας σχετικά στην Υπηρεσία μας.

-Η κυκλοφορία των οχημάτων από την Τ.Κ. Ανθοχωρίου προς Τ.Κ. Κερασιάς θα διεξάγεται  μέσω της οδού Μουζάκι - Περιφ. Οδός Καρδίτσας - Μητρόπολη – Μορφοβούνι - Κερασιά και  αντίστροφα σύμφωνα με την κατάλληλη κυκλοφοριακή σήμανση που θα τοποθετηθεί στα  σημεία με ευθύνη του Δήμου Μουζακίου.

-Το Α.Τ. Μουζακίου, κατά το ως άνω χρονικό διάστημα να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας στην περιοχή.

φωτογραφία αρχείου

.
.
 
 
.

 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις8 Ιουνίου 2023, 13:58

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Δευτέρα (2/11) σε Κρυοπηγή, Ανθοχώρι, Ελληνόκαστρο, Αμυγδαλή και Μελισσοχώρι Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Δευτέρα (2/11) σε Κρυοπηγή, Ανθοχώρι, Ελληνόκαστρο, Αμυγδαλή και Μελισσοχώρι
    31 Οκτωβρίου 2026, 14:09
  • Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (2-8/11) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (2-8/11) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας
    31 Οκτωβρίου 2026, 07:52
  • Αστέριος Βασιλάκος: "Εργαλειοποιούν......τη Διεκδίκηση του Φράγματος Μουζακίου" Αστέριος Βασιλάκος: "Εργαλειοποιούν......τη Διεκδίκηση του Φράγματος Μουζακίου"
    30 Οκτωβρίου 2026, 17:19
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης το Σάββατο (31/10) σε τμήματα των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου και ολιγόλεπτες διακοπές στην Καρδίτσα Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης το Σάββατο (31/10) σε τμήματα των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου και ολιγόλεπτες διακοπές στην Καρδίτσα
    30 Οκτωβρίου 2026, 17:04
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva