Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιμένει το προσωπικό για να λειτουργήσει, ο βρεφονηπιακός του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα Κύριο

  • 6 Σεπτεμβρίου 2021, 10:54
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Περιμένει το προσωπικό για να λειτουργήσει, ο βρεφονηπιακός του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα

...

Ο βρεφονηπιακός σταθμός του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα, τηρώντας, ίσως, την παράδοση των τελευταίων χρόνων, δεν άνοιξε τις πύλες του σήμερα 6 Σεπτεμβρίου, όπως προβλεπόταν γι αυτούς του Οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Παρότι όμως αυτό δεν είναι μία ευχάριστη εξέλιξη, δεν εκφράζεται μεγάλη ανησυχία για την συνέχεια, καθώς θεωρείται πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δηλαδή έως τα μέσα του μήνα θα ξεκινήσει η φιλοξενία παιδιών. Αυτή, τουλάχιστον είναι η εικόνα που υπάρχει σήμερα, όπως  την περιέγραψε στο KarditsaLive.Net η υπεύθυνη του σταθμού κ. Πουλιανίτου.

Πιο αναλυτικά μας ανέφερε πως ήδη έχει κληθεί προσωπικό από την προσωρινή λίστα του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και βρισκόμαστε σε αναμονή των απαντήσεων και κατ' επέκταση της έλευσης του για να αναλάβουν εργασία.

Εφόσον έρθουν 4 εκπαιδευτικοί, συνέχισε, θα λειτουργήσει κανονικά ο σταθμός με δύο τμήματα που καλύπτουν τα παιδιά που έχουν επιλεγεί. Με την έλευση και των υπολοίπων θα προχωρήσουμε και στην ικανοποίηση αιτήσεων οικογενειών που βρίσκονται στην κατηγορία των επιλαχόντων.

Εδώ να θυμίσουμε ότι το προσωπικό που προβλέπεται να στελεχώσει τον βρεφονηπιακό είναι 8 εκπαιδευτικοί, 2 της κατηγορίας μαγείρων και 1 θέση βοηθητικού προσωπικού(καθαριότητα).

Εν τω μεταξύ και αυτό πρέπει να σημειωθεί, στις 31 Αυγούστου ολοκληρώθηκε η προθεσμία για υποβολή των ενστάσεων, διαδικασία απαραίτητη για να προχωρήσουμε στην κατάρτιση των οριστικών λιστών για το προσωπικό που θα προσληφθεί. Αυτό αναμένεται να γίνει το αργότερο σε 10 ημέρες.

 Το συγκεκριμένο γεγονός  πιθανόν να εξηγεί, σε ένα βαθμό, την καθυστέρηση να απαντήσουν όσοι συμπεριλήφθηκαν στις προσωρινές λίστες, καθώς αναμένουν τις οριστικές για να μην μπουν αναίτια στην διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν ότι αυτή την φορά ο βρεφονηπιακός θα ανοίξει τον Σεπτέμβριο, κάτι που δεν συνέβη τα προηγούμενα χρόνια.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις6 Σεπτεμβρίου 2021, 10:57

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος για την επίσημη έναρξη των προπονήσεων της Αναγέννησης Ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος για την επίσημη έναρξη των προπονήσεων της Αναγέννησης
    3 Αυγούστου 2026, 15:12
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τρίτη (4/8) σε τμήμα του Δήμου Σοφάδων, περιφερειακά της Καρδίτσας και κοντά στο Δημαρχείο (ολιγόλεπτες) Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τρίτη (4/8) σε τμήμα του Δήμου Σοφάδων, περιφερειακά της Καρδίτσας και κοντά στο Δημαρχείο (ολιγόλεπτες)
    3 Αυγούστου 2026, 15:08
  • Παρεμβαίνει ο Δήμος Καρδίτσας για τον καθαρισμό 6 ακαθάριστων οικοπέδων ιδιωτών - "Τρέχουν" οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τα δηλωμένα καθαρά Παρεμβαίνει ο Δήμος Καρδίτσας για τον καθαρισμό 6 ακαθάριστων οικοπέδων ιδιωτών - "Τρέχουν" οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τα δηλωμένα καθαρά
    3 Αυγούστου 2026, 11:08
  • Εκτός λειτουργίας προειδοποιητικός σηματοδότης στον περιφερειακό της Καρδιτσομαγούλας (+Φωτο +Βίντεο) Εκτός λειτουργίας προειδοποιητικός σηματοδότης στον περιφερειακό της Καρδιτσομαγούλας (+Φωτο +Βίντεο)
    3 Αυγούστου 2026, 10:37
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva