Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα (14/9) σε Κυψέλη, Ερμήτσι, Κοσκινά, Γελάνθη, Μαυρομμάτι και Καππά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2026 σε τμήμα των Δήμων Σοφάδων, Μουζακίου και Παλαμά από τον ΔΕΔΔΗΕ.
Συγκεκριμένα:
Από ώρα 08.00 έως 15.00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Τ.Κ Κυψέλης και Τ.Κ Ερμητσίου σε αρδευτικά, επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, Φ/Β, κτλ.
Από ώρα 08.00 έως 15.00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Τ.Κ Κοσκινά σε αρδευτικά, επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, Φ/Β, κτλ.
Από ώρα 08.00 έως 15.00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Τ.Κ Γελάνθης και Τ.Κ Μαυρομματίου σε αρδευτικά, επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, Φ/Β, κτλ.
Από ώρα 08.00 έως 15.00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Τ.Κ Καππά σε αρδευτικά, επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες, Φ/Β, κτλ.
Σημείωση από το ΔΕΔΔΗΕ: Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!






