Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσωρινός ανάδοχος στο έργο «Διαμόρφωση και περιβαλλοντική Ανάδειξη κοινόχρηστων χώρων στις γειτονιές της Καρδίτσας» Κύριο

  • 30 Απριλίου 2024, 18:33
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Προσωρινός ανάδοχος στο έργο «Διαμόρφωση και περιβαλλοντική Ανάδειξη κοινόχρηστων χώρων στις γειτονιές της Καρδίτσας»

...

Στην ανάδειξη του οικονομικού φορέα «ΕΡΓΟ ΠΟΛΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε» ως προσωρινού αναδόχου του έργου «Διαμόρφωση και περιβαλλοντική Ανάδειξη κοινόχρηστων χώρων στις γειτονιές της Καρδίτσας» προχώρησε η Δημοτική Επιτροπή με ομόφωνη απόφαση κατά τη σημερινή της (30/4)συνεδρίαση.

Η Δημοτική Επιτροπή έπειτα και από σχετική εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού ενέκρινε το πρακτικό του διαγωνισμού του έργου  προϋπολογισμού:  1.493.000 ευρώ με ΦΠΑ, στον οποίο κατατέθηκαν οκτώ προσφορές από ισάριθμους οικονομικούς φορείς, από τις οποίες έπειτα από τις απαραίτητες διαδικασίες ελέγχου που έκανε η Επιτροπή του Διαγωνισμού απορρίφθηκε η μια.

.Η «ΕΡΓΟ ΠΟΛΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε» είναι ο πρώτος κατά σειρά μειοδοσίας οικονομικός φορέας με μέση έκπτωση  24,22%.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε 22 κοινόχρηστους χώρους με στόχο την ανάδειξη των γειτονιών και τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της αισθητικής στο σύνολο των δημοσίων χώρων.  Οι χώροι παρέμβασης που έχουν επιλεχτεί είναι :

-Η πλατεία στα Καροπλεσίτικα με έκταση 1.610 τ.μ.

-Η πλατεία στη Σκυλοσόφου με έκταση 1.660 τ.μ.

-Η πλατεία στα εργατικά του Αγίου Φανουρίου με έκταση 2.450 τ.μ.

-Μικρές παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους στο σύνολο της πόλης, με αντικατάσταση αστικού εξοπλισμού και φωτισμού.

.Στόχος των παρεμβάσεων είναι ο σχεδιασμός σύγχρονων εγκαταστάσεων με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, η δημιουργία μικροκλίματος μέσω των φυτεύσεων, η εξοικονόμηση ενέργειας, η διευκόλυνση της πρόσβασης για άτομα μειωμένης κινητικότητας και η δημιουργία μικρών πόλων έλξης στις γειτονιές, με στόχο την οικονομική και κοινωνική εξέλιξή τους.

Κωστής Κριτσιάνης

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Παρεμβαίνει ο Δήμος Καρδίτσας για τον καθαρισμό 6 ακαθάριστων οικοπέδων ιδιωτών - "Τρέχουν" οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τα δηλωμένα καθαρά Παρεμβαίνει ο Δήμος Καρδίτσας για τον καθαρισμό 6 ακαθάριστων οικοπέδων ιδιωτών - "Τρέχουν" οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τα δηλωμένα καθαρά
    3 Αυγούστου 2026, 11:08
  • Εκτός λειτουργίας προειδοποιητικός σηματοδότης στον περιφερειακό της Καρδιτσομαγούλας (+Φωτο +Βίντεο) Εκτός λειτουργίας προειδοποιητικός σηματοδότης στον περιφερειακό της Καρδιτσομαγούλας (+Φωτο +Βίντεο)
    3 Αυγούστου 2026, 10:37
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα (3/8) σε τμήμα της Καρδίτσας, Παλαμά, Ιτέα, Φίλια, Φύλλο, Ερμήτσι και Αστρίτσα Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα (3/8) σε τμήμα της Καρδίτσας, Παλαμά, Ιτέα, Φίλια, Φύλλο, Ερμήτσι και Αστρίτσα
    2 Αυγούστου 2026, 23:36
  • Την Δευτέρα 3 Αυγούστου η κηδεία της Ελένης Ζαϊμιώτη Την Δευτέρα 3 Αυγούστου η κηδεία της Ελένης Ζαϊμιώτη
    2 Αυγούστου 2026, 16:02
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva