Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτη λογοδοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Παλαμά την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου

  • 19 Φεβρουαρίου 2024, 10:34
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Πρώτη λογοδοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Παλαμά την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου

..

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής Παλαμά θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα, κάθε δημοτικός σύμβουλος μπορεί να θέσει έως ένα θέμα έως την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Εφόσον έχουν υποβληθεί συνολικά πάνω από δέκα θέματα, διενεργείται δημόσια κλήρωση από το προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία εγγράφονται στην ημερήσια διάταξη.

Στην ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως τρία θέματα που προτείνονται από συμβούλους της πλειοψηφίας.

Επιπλέον των ανωτέρω δέκα θεμάτων, έως δύο θέματα μπορούν να συζητούνται εφόσον τα έχουν θέσει οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων. Αν έχουν υποβληθεί πάνω από δύο θέματα από τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων, τότε διενεργείται κλήρωση.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις19 Φεβρουαρίου 2024, 12:05

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Βάιος Ντελής: Όταν τα αδέσποτα χρηματοδοτούν τα δεσποζόμενα Βάιος Ντελής: Όταν τα αδέσποτα χρηματοδοτούν τα δεσποζόμενα
    26 Αυγούστου 2026, 20:28
  • Την Κυριακή 30 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευάγγελου Κων. Αβδελίδη Την Κυριακή 30 Αυγούστου το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευάγγελου Κων. Αβδελίδη
    26 Αυγούστου 2026, 13:14
  • Δήμος Παλαμά: Βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην Μεταμόρφωση - Αποκαταστάθηκε στη 1.30 μ.μ. Δήμος Παλαμά: Βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην Μεταμόρφωση - Αποκαταστάθηκε στη 1.30 μ.μ.
    26 Αυγούστου 2026, 10:35
  • Δασαρχείο Καρδίτσας: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για την Τετάρτη (26/8) Δασαρχείο Καρδίτσας: Ετοιμότητα λόγω του Δελτίου Πρόγνωσης καιρού και του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για την Τετάρτη (26/8)
    26 Αυγούστου 2026, 09:39
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva