Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε εκλογική διαδικασία η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων - Εγκρίθηκαν απολογισμοί και προϋπολογισμός (+Φωτο +Βίντεο) Κύριο

  • 14 Δεκεμβρίου 2025, 13:01
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Σε εκλογική διαδικασία η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων - Εγκρίθηκαν απολογισμοί και προϋπολογισμός (+Φωτο +Βίντεο)

.

Σε εκλογική διαδικασία μπαίνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας καθώς ολοκληρώθηκε το απολογιστικό μέρος της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και ξεκινά αυτό των αρχαιρεσιών που θα διαρκέσει μέχρι τις 7 το απόγευμα της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον απολογισμό πεπραγμένων και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, από τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Στεργιόπουλο. Συνεχίστηκε με τον οικονομικό απολογισμό του 2025 (για τα προηγούμενα χρόνια είχε γίνει σε προγενέστερες Γενικές Συνελεύσεις) και τον προϋπολογισμό του 2026, από τον ταμία του Συλλόγου και σε αυτά προστέθηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής που ήταν απόλυτα θετική ως προς την ορθότητα των οικονομικών αποτελεσμάτων.

.Ο κ. Στεργιόπουλος στον απολογισμό του στάθηκε ιδιαίτερα στις δύο κορυφαίες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ένωση, το φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου και τα Καραϊσκάκεια, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί και σε μικρότερης εμβέλειας αλλά και στην στήριξη που προσφέρει η Ένωση στα Σωματεία μέλη της, μέσω διαφόρων δράσεων.

Επίσης στον προγραμματισμό μίλησε για εκδηλώσεις που παλαιότερα διοργανώνοντας και υπάρχει η σκέψη επαναφοράς τους, όπως το φεστιβάλ εκκλησιαστικής μουσικής, το παιδικό φεστιβάλ τραγουδιού κ.λ.π ενώ τόνισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρξει αναβίωση και διατήρηση των εθίμων.

.Στο κλείσιμο της τοποθέτησής του έκανε και αναφορές στη στάση ορισμένων μελών της Ένωσης και σε κατηγορίες που εξαπέλυσαν εναντίον του αρνούμενος τα όσα του έχουν προσάψει.

Οι τοποθετήσεις διαφόρων μελών στην Γενική Συνέλευση ήταν το επόμενο βήμα της διαδικασίας με τον κ. Χάρμπα να είναι αυτός που επέμενε να ρωτά αν υπάρχουν εικονικά τιμολόγια, και για τα ποσά που επιχορηγήθηκε η Ένωση από την Περιφέρεια αλλά και το που πήγαν αυτά και να δημιουργείται μία σχετική ένταση που δεν είχε συνέχεια.

Τελικά απολογισμός πεπραγμένων και οικονομικός, έκθεση εξελεγκτικής και προϋπολογισμός εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία και έγινε η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής που θα διεξάγει τις αρχαιρεσίες.

Π.Κ. 

.

.

.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις14 Δεκεμβρίου 2025, 13:03

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Διαμαρτυρία γονέων στην Καρδίτσα για τη μεταφορά 8 μαθητών του Πειραματικού Γυμνασίου Διαμαρτυρία γονέων στην Καρδίτσα για τη μεταφορά 8 μαθητών του Πειραματικού Γυμνασίου
    2 Οκτωβρίου 2026, 19:43
  • Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ηρώς Κομπόλια Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ηρώς Κομπόλια
    2 Οκτωβρίου 2026, 18:11
  • Έρχονται 3.262 προσλήψεις μονίμων μέσω ΑΣΕΠ - 20 αφορούν το ν. Καρδίτσας Έρχονται 3.262 προσλήψεις μονίμων μέσω ΑΣΕΠ - 20 αφορούν το ν. Καρδίτσας
    2 Οκτωβρίου 2026, 16:18
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Κυριακή (4/10) σε τμήματα της Καρδίτσας Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Κυριακή (4/10) σε τμήματα της Καρδίτσας
    2 Οκτωβρίου 2026, 16:05
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva