Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε νέο κτίριο θα μεταφερθεί η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καρδίτσας Κύριο

  • 29 Νοεμβρίου 2021, 09:42
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Σε νέο κτίριο θα μεταφερθεί η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καρδίτσας

.

Σε διαδικασία μετακόμισης μπαίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Σε πρόσφατη συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενέκρινε την μίσθωση ακινήτου στην Καρδίτσα, εμβαδού 244 τετραγωνικών, για να καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες της προαναφερόμενης υπηρεσίες.

Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Μυρμιδόνων και Δαμασκηνού, είναι το κτίριο που παλαιότερα χρησιμοποιούνταν ως ιδιωτικό μαιευτήριο (απέναντι από την πλευρά του Παυσιλύπου στη Μυρμιδόνων) και το μηνιαίο μίσθωμα ανέρχεται σε 1.000 ευρώ. Η δε διάρκεια της μίσθωσης ανέρχεται σε 5 χρόνια, με δυνατότητα παράτασης για άλλα 5.

Την ανάγκη μεταστέγασης είχε επισημάνει η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής, με έγγραφο που είχε αποστείλει στην περιφέρεια Θεσσαλίας, από τις 29 Οκτωβρίου του 2020 (σχετικό ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net εδώ), ζητώντας να κινηθεί η διαδικασία μίσθωσης ακινήτου.

Σημειώνουμε ότι η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής στεγάζεται σήμερα στο ίδιο κτίριο με την Υποδιεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, επί της οδού Λεωφόρου Δημοκρατίας, λίγο μετά το υπεραστικό ΚΤΕΛ. Οι διατιθέμενοι χώροι δεν επαρκούν και για τις δύο υπηρεσίες και γίνονται ακόμα πιο «στενοί» τώρα με την πανδημία.

Θα πρέπει πάντως να αναφέρουμε πως το υπάρχον κτίριο, που παλιά στεγαζόταν και η Υπηρεσία Εγγείων Βελτιώσεων, είναι ιδιοκτησία της Π.Ε. Καρδίτσας και δεν επιβαρύνεται με ενοίκιο, σε αντίθεση με το νέο που θα μετακομίσει η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net, την δεδομένη χρονική στιγμή, πραγματοποιούνται οι απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσης του νέου χώρου, για να καλύπτουν τις ανάγκες της υπηρεσίας και το πλέον πιθανόν είναι να γίνει η μετακόμιση τον Ιανουάριο του 2022 ή το αργότερο αρχές Φεβρουαρίου.

Φυσικά, αν σήμερα, είχε προχωρήσει το έργο του Διοικητηρίου, δεν θα κάναμε καν αυτή την κουβέντα, αφού όλες οι υπηρεσίες  της Περιφερειακής Ενότητας και πιθανόν και άλλες, θα είχαν βρει σύγχρονη και λειτουργική στέγη, χωρίς κόστος ενοικίου, ενώ οι πολίτες θα είχαν εύκολη πρόσβαση και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις29 Νοεμβρίου 2021, 09:43

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων με ενημέρωση και δραστηριότητες στο Αθλητικό Πάρκο (+Φωτο +Βίντεο) Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων με ενημέρωση και δραστηριότητες στο Αθλητικό Πάρκο (+Φωτο +Βίντεο)
    4 Οκτωβρίου 2026, 11:46
  • Καρδίτσα: Ημερίδα με θέμα «Οι φυσικές καταστροφές και η πολιτισμική ανθεκτικότητα των τοπικών κοινωνιών» (+Φωτο +Βίντεο) Καρδίτσα: Ημερίδα με θέμα «Οι φυσικές καταστροφές και η πολιτισμική ανθεκτικότητα των τοπικών κοινωνιών» (+Φωτο +Βίντεο)
    4 Οκτωβρίου 2026, 10:32
  • Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου η κηδεία της Ζωγράφως Τρυφ. Μητσικώστα Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου η κηδεία της Ζωγράφως Τρυφ. Μητσικώστα
    3 Οκτωβρίου 2026, 21:37
  • Καρδίτσα: Με συνάντηση χορωδιών ξεκίνησαν οι «Ημέρες Παράδοσης» (+Φωτο +Βίντεο) Καρδίτσα: Με συνάντηση χορωδιών ξεκίνησαν οι «Ημέρες Παράδοσης» (+Φωτο +Βίντεο)
    3 Οκτωβρίου 2026, 21:03
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva