Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκάρλος και ...Μπέος προκρίνουν Κωτσό για την Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας Κύριο

  • 2 Σεπτεμβρίου 2014, 20:02
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Ευρύτατη σύσκεψη Δημάρχων Θεσσαλίας που μετέχουν στο Κίνημα «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση» διεξήχθη στον Βόλο, ενόψει των αρχαιρεσιών για την Περιφερειακή Ένωση Ελλάδας (Π.Ε.Δ) Θεσσαλίας, και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), υπό τον επικεφαλής του Κινήματος Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι διεργασίες που είναι απαραίτητο να γίνουν για την οργανωτική συγκρότηση του Κινήματος. Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα της προσπάθειας για τη διεκδίκηση της Π.Ε.Δ Θεσσαλίας να ηγηθεί ο Δήμαρχος Μουζακίου Γιώργος Κωτσός.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν, επίσης, προβλήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και συγκεκριμένα, η ανάγκη υποστήριξης από την τοπική αυτοδιοίκηση της στροφής προς τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, και κυρίως μέσα από πόρους της νέας προγραμματικής περιόδου.

Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής του Κινήματος «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση» Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Με χαρά διαπιστώνω στις περιοδείες που διεξάγονται το τελευταίο διάστημα ότι όλο και περισσότεροι συνάδελφοι «αγκαλιάζουν» τις ιδέες και τις απόψεις μας. Και εδώ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας η μεγάλη πλειονότητα των Δημάρχων εντάσσονται ή υποστηρίζουν την ανεξάρτητη Κίνησή μας για την Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση. Καλούμε τους Δημάρχους από όλη τη χώρα να σπάσουν τα κομματικά δεσμά και να συγκροτήσουν μαζί μας τη νέα μεγάλη Κ.Ε.Δ.Ε, έναν οργανισμό που πρέπει επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων πάνω από κόμματα και ιδεοληψίες».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, οι Δήμαρχοι από τους Δήμους:

Βόλου: Αχιλλέας Μπέος

Μουζακίου: Γεώργιος Κωτσός

Πύλης: Κωνσταντίνος Μαράβας

Σκιάθου: Δημήτρης Πρεβεζάνος

Σοφάδων: Αθανάσιος Σκάρλος

Δομοκού: Δημήτριος Τζιαχρήστος

Ελασσόνος: Νίκος Ευαγγέλου

Ρήγα Φεραίου: Δημήτρης Νασίκας

πηγή: onvolos.gr

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις2 Σεπτεμβρίου 2014, 20:08

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Τρεις Δήμοι του ν. Καρδίτσας στους προσκαλούμενους για υποβολή πρότασης στο ειδικό πρόγραμμα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών Τρεις Δήμοι του ν. Καρδίτσας στους προσκαλούμενους για υποβολή πρότασης στο ειδικό πρόγραμμα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών
    2 Σεπτεμβρίου 2026, 16:27
  • Δήμος Σοφάδων: «Ο Δρόμος του Νερού» μεταφέρεται την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στο ιστορικό γεφύρι του Μασχολουρίου Δήμος Σοφάδων: «Ο Δρόμος του Νερού» μεταφέρεται την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στο ιστορικό γεφύρι του Μασχολουρίου
    2 Σεπτεμβρίου 2026, 15:59
  • Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (3/9) σε τμήμα του Δήμου Σοφάδων και σε τμήμα της οδού Γακιοπούλου (Καρδίτσα) Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη (3/9) σε τμήμα του Δήμου Σοφάδων και σε τμήμα της οδού Γακιοπούλου (Καρδίτσα)
    2 Σεπτεμβρίου 2026, 15:04
  • Ένταξη πράξεων ενίσχυσης νηπίων, παιδιών και γονέων Ρομά για βιωματικά εργαστήρια και κατασκηνώσεων στους Δήμους Καρδίτσας και Σοφάδων Ένταξη πράξεων ενίσχυσης νηπίων, παιδιών και γονέων Ρομά για βιωματικά εργαστήρια και κατασκηνώσεων στους Δήμους Καρδίτσας και Σοφάδων
    2 Σεπτεμβρίου 2026, 14:45
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva