Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο 90% η πληρότητα στη Λίμνη Πλαστήρα ενόψει εορτών Κύριο

  • 19 Δεκεμβρίου 2017, 14:15
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Η λίμνη Πλαστήρα, η λίμνη των τεσσάρων εποχών, συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για το νομό Καρδίτσας και την αιχμή του δόρατος σε ότι αφορά στον τουρισμό.  

Όπως είναι επόμενο και το διάστημα των εορτών αποτελεί- και δικαιολογημένα- έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά και για κατοίκους του εξωτερικού, που ανακαλύπτουν τις σπάνιες ομορφιές της περιοχής.

Ειδικά για φέτος η κίνηση αναμένεται να είναι σε πολύ καλά επίπεδα, αφού όπως μας είπε ο πρόεδρος των επαγγελματιών της περιοχής κ. Αντώνης  Κρομμύδας, η πληρότητα των ξενοδοχείων και των ξενώνων αγγίζει σήμερα Τρίτη το 90%, με τους επισκέπτες να αναμένονται κυρίως από την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και μετά.

Το μόνο θέμα που προκαλεί μία σχετική ανησυχία έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος τα καιρικά φαινόμενα και όχι τόσο με τον ίδιο τον καιρό, αφού ακόμα και πέρυσι, που οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, οι δρόμοι δεν έκλεισαν ποτέ, και ο μηχανισμός της περιφερειακής ενότητας λειτούργησε άμεσα και αποτελεσματικά.

Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε ο κ. Κρομμύδας και χθες, που υπήρξε μία δίωρη ισχυρή χιονόπτωση, τα μηχανήματα επενέβησαν άμεσα και δεν άφησαν να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, ενώ και σήμερα που είχε παγωνιά έπεσε έγκαιρα αλάτι. Για το λόγο αυτό εξέφρασε και τις ευχαριστίες του προς τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκο.

Προς το παρόν πάντως για φέτος δεν υπάρχουν προβλέψεις για ακραία φαινόμενα και αυτό είναι σημαντικό αφού λειτουργεί καθησυχαστικά ακόμα και για τους πέραν του δέοντος ανησυχούντες.

Στην ουσία, λοιπόν, κανείς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Λίμνης, που χιονισμένη γίνεται συνώνυμο των εορτών και των Χριστουγέννων και περιμένει να προσφέρει μοναδικές στιγμές σε όσους την επιλέξουν σαν προορισμό. Τα προβλήματα τα δημιουργεί η ιδέα και ο αδικαιολόγητος πανικός και όχι η πραγματικότητα.

Φώτο: αρχείου

Π.Κ.

.
.
 
 
.

 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου η κηδεία του Κωνσταντίνου Γόρδιου Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου η κηδεία του Κωνσταντίνου Γόρδιου
    2 Νοεμβρίου 2026, 20:04
  • Το 12ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο στην Καρδίτσα: «Το Φαρμακείο του Αύριο: Καινοτομία, Επιστήμη και Φαρμακευτική Φροντίδα» Το 12ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο στην Καρδίτσα: «Το Φαρμακείο του Αύριο: Καινοτομία, Επιστήμη και Φαρμακευτική Φροντίδα»
    2 Νοεμβρίου 2026, 15:40
  • Δημ. Τσιαντής: Έξι χρόνια μετά τον «Ιανό»: Στα χαρτιά αντιπλημμυρικά έργα 38,6 εκατ. Ευρώ, που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για το Ν.Καρδίτσας!!!! Δημ. Τσιαντής: Έξι χρόνια μετά τον «Ιανό»: Στα χαρτιά αντιπλημμυρικά έργα 38,6 εκατ. Ευρώ, που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για το Ν.Καρδίτσας!!!!
    1 Νοεμβρίου 2026, 10:08
  • Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (2-8/11) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (2-8/11) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας
    31 Οκτωβρίου 2026, 07:52
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva