Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον οικισμό Μούχα ο Δήμαρχος Β. Τσιάκος για τα έργα της ΣΑΤΑ Κύριο

  • 26 Οκτωβρίου 2022, 13:13
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Στον οικισμό Μούχα ο Δήμαρχος Β. Τσιάκος για τα έργα της ΣΑΤΑ

..

Στην Τοπική Κοινότητα Καστανιάς και ειδικότερα στον οικισμό της Μούχας βρέθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Π. Σβερώνη για να ενημερωθεί για την πορεία των έργων της ΣΑΤΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ορεινές κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας.

Η επίσκεψη έγινε μαζί με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Ι. Γεροντόπουλο σε σημεία όπου γίνεται βελτίωση του οδικού δικτύου και ασφαλτοστρώσεις.

.Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους κατοίκους και σε συνεργασία με τον πρόεδρο, έδωσε τις σχετικές κατευθύνσεις προς τον ανάδοχο ώστε να γίνουν οι παρεμβάσεις που απαιτούνται.

Στο τέλος της επίσκεψης του ο Δήμαρχος δήλωσε: «Η υλοποίηση των έργων της ΣΑΤΑ ύψους δυο εκατομμυρίων ευρώ είναι ένα σημαντικό άθροισμα επιμέρους έργων που απαντά σε μια σειρά από δίκαια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών. Σε κάθε περίπτωση η Δημοτική αρχή εκτός από τη ΣΑΤΑ και τα έργα που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο αυτής, παρεμβαίνει στις κοινότητες του Δήμου με ένα πλέγμα έργων βελτιώνοντας σημαντικά την κατάσταση την οποία παρέλαβε αλλά και εξομαλύνοντας τα προβλήματα που δημιούργησε ο Ιανός. Συνεχίζουμε να αλλάζουμε τον Δήμο μας ώστε να γίνει Δήμος που αξίζει να ζεις».

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Λαμπερή η «Λευκή Νύχτα» στην Καρδίτσα υπό το φως της πανσελήνου (+Φωτο +Βίντεο) Λαμπερή η «Λευκή Νύχτα» στην Καρδίτσα υπό το φως της πανσελήνου (+Φωτο +Βίντεο)
    28 Αυγούστου 2026, 22:12
  • Ξεκίνησε η «Λευκή Νύχτα 2026» στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο) Ξεκίνησε η «Λευκή Νύχτα 2026» στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)
    28 Αυγούστου 2026, 19:59
  • Πλακοστρώσεις στην Πλατεία Δικαστηρίων - Παράταση τριών ακόμη μηνών στο όλο έργο (+Φωτο) Πλακοστρώσεις στην Πλατεία Δικαστηρίων - Παράταση τριών ακόμη μηνών στο όλο έργο (+Φωτο)
    28 Αυγούστου 2026, 16:59
  • Κάλεσμα των εργατικών σωματείων της Καρδίτσας για μαζική συμμετοχή στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο της ΔΕΘ το Σάββατο (5/9) Κάλεσμα των εργατικών σωματείων της Καρδίτσας για μαζική συμμετοχή στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο της ΔΕΘ το Σάββατο (5/9)
    28 Αυγούστου 2026, 16:12
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva