Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνδράμει οικονομικά η Περιφέρεια Θεσσαλίας για δύο αθλητικές εκδηλώσεις στην Καρδίτσα Κύριο

  • 23 Μαρτίου 2026, 18:00
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Συνδράμει οικονομικά η Περιφέρεια Θεσσαλίας για δύο αθλητικές εκδηλώσεις στην Καρδίτσα

..

Την «εμπλοκή» της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε δύο αθλητικές εκδηλώσεις στην Π.Ε. Καρδίτσας, οριστικοποίησε η Περιφερειακή Επιτροπή, εγκρίνοντας το σχετικό πρόγραμμα.

Πιο αναλυτικά αποφάσισε τη συνδιοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης με τίτλο «1o Περιφερειακό ΤΟΥΡΝΟΥΑ BALA FC», μεταξύ του αθλητικού συλλόγου με την επωνυμία ΜΠΑΛΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Π.Ε Καρδίτσας που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2026 με συνολικό προϋπολογισμό 1.900 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Η Π.Ε Καρδίτσας θα καλύψει το ποσό των 1.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., για μετάλλια απονομών.

Τη διοργάνωση, της ποδηλατικής δράσης με τίτλο «HERO 2030», μεταξύ της εταιρείας με τον διακριτικό τίτλο enzyme και της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Π.Ε Καρδίτσας, με θέμα το ποδήλατο ως μέσο άθλησης ψυχαγωγίας και οικολογικής μετακίνησης για μικρά παιδιά, που σκοπό έχει να γυμνάζουν το σώμα και τη σκέψη τους που θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου 2026 στην πόλη της Καρδίτσας.

Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 1.984 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Η Π.Ε Καρδίτσας θα καλύψει το σύνολο των εξόδων.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva