Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα προβλήματα των ΑμεΑ γνώρισαν από «πρώτο χέρι» οι Β. Τσιάκος και Σ. Παππάς (+Βίντεο) Κύριο

  • 16 Σεπτεμβρίου 2019, 14:04
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Τα προβλήματα των ΑμεΑ γνώρισαν από «πρώτο χέρι» οι Β. Τσιάκος και Σ. Παππάς (+Βίντεο)

.

«Από πρώτο χέρι» βίωσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες που κινούνται στην πόλη με αμαξίδιο, ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Σωκράτης Παππάς.

Την πρώτη μέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της λαμπαδηδρομίας για την εθελοντική αιμοδοσία, οι δύο προαναφερθέντες αιρετοί, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ ν. Καρδίτσας Ηλία Τσιγκα, κάθισαν σε αναπηρικά αμαξίδια και κυκλοφόρησαν σε πλατεία και πεζοδρόμους, αντιμετωπίζοντας τις ίδιες δυσκολίες με τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα.

.Ο κ. Τσίγκας εξηγούσε τα όσα βιώνουν τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες καθ’ όλη την διαδρομή και η εμπειρία για τους κ.κ. Τσιάκο και Παππά ήταν πολύ διαφωτιστική. Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος της δράσης, ώστε να ξέρουν τις δυσκολίες και να παρθούν από το Δήμο μέτρα που θα κάνουν την πόλη πιο φιλική για τα ΑμεΑ.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις16 Σεπτεμβρίου 2019, 14:37

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Σύλληψη 44χρονης φυγόποινης στην Καρδίτσα και 28χρονου στους Σοφάδες για δυνατή μουσική Σύλληψη 44χρονης φυγόποινης στην Καρδίτσα και 28χρονου στους Σοφάδες για δυνατή μουσική
    24 Οκτωβρίου 2026, 13:04
  • Όταν η Β’ τάξη του 6ου Γυμνασίου Καρδίτσας συναντά τον Βαν Γκογκ! Μία Έκθεση, Χίλια Χρώματα, Αμέτρητα Συναισθήματα Όταν η Β’ τάξη του 6ου Γυμνασίου Καρδίτσας συναντά τον Βαν Γκογκ! Μία Έκθεση, Χίλια Χρώματα, Αμέτρητα Συναισθήματα
    24 Οκτωβρίου 2026, 08:52
  • Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (26/10 - 1/11) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (26/10 - 1/11) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας
    24 Οκτωβρίου 2026, 08:00
  • 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας: Δράση ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στο σχολείο μας! 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας: Δράση ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στο σχολείο μας!
    24 Οκτωβρίου 2026, 07:54
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva