Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τετράμηνη παράταση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Λυκείου Μουζακίου Κύριο

  • 17 Μαρτίου 2022, 12:44
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Τετράμηνη παράταση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Λυκείου Μουζακίου

..

Παράταση 4 μηνών για την περάτωση του έργου ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Μουζακίου, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net.

 

Είναι η πρώτη παράταση που δίνεται για το συγκεκριμένο έργο, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2021 και είχε προθεσμία 12 μηνών για την ολοκλήρωσή του.

Το σχετικό αίτημα υπέβαλλε ο ανάδοχος, με τις απαραίτητες αιτιολογήσεις. Ανάμεσα σε αυτές το ότι έως και τις 17 Απριλίου του 2021 ήταν σε εξέλιξη άλλη εργολαβία που αφορούσε στην αντικατάσταση της στέγης του σχολείου, το ότι για μια εβδομάδα τον Ιούνιο ήταν εξεταστικό κέντρο και το ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες να γίνουν ορισμένες εργασίες σε ένα Λύκειο που βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω υπόψιν η οικονομική επιτροπή, καθώς και την θετική προς την παραχώρηση παράτασης εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας, μετέφερε την προθεσμία περάτωσης του έργου για τον Ιούνιο του 2022.

Π.Κ.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Ανάθεση 36.000 ευρώ για μέσα πυροπροστασίας σχολικών μονάδων στο Δήμο Μουζακίου Ανάθεση 36.000 ευρώ για μέσα πυροπροστασίας σχολικών μονάδων στο Δήμο Μουζακίου
    30 Αυγούστου 2026, 10:15
  • Νέα πρόσκληση για προσωπικούς γιατρούς – 15 θέσεις στο ν. Καρδίτσας Νέα πρόσκληση για προσωπικούς γιατρούς – 15 θέσεις στο ν. Καρδίτσας
    29 Αυγούστου 2026, 09:54
  • Την Κυριακή 30 Αυγούστου η κηδεία του Λάμπρου Γκρέκα Την Κυριακή 30 Αυγούστου η κηδεία του Λάμπρου Γκρέκα
    29 Αυγούστου 2026, 09:03
  • Βασ. Χαντζηγούλα: "Αποκατάσταση της ορθής ερμηνείας σχετικά με το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. Μουζακίου της συνεδρίασης της 27/8/2026" Βασ. Χαντζηγούλα: "Αποκατάσταση της ορθής ερμηνείας σχετικά με το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. Μουζακίου της συνεδρίασης της 27/8/2026"
    28 Αυγούστου 2026, 14:37
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva