Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την πορεία των εργασιών στο Παλέρμο επέβλεψε ο Δήμαρχος Καρδίτσας Κύριο

  • 16 Δεκεμβρίου 2014, 15:24
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο “Περιβαλλοντική Αναβάθμιση Κοινόχρηστου Δημοσίου Χώρου στη Θέση "Παλέρμο" του Δήμου Καρδίτσας”, προϋπολογισμού 550.000€ που χρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ-ΕΠ Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας- Ηπείρου 2007-2013.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας Φ. Αλεξάκος επισκέφθηκε το χώρο των εργασιών και ενημερώθηκε από τον επιβλέποντα μηχανικό του Δήμου Αλ. Λάππα και τον ανάδοχο του έργου για την πορεία των εργασιών που στην παρούσα φάση αφορούν την κατασκευή του νέου διαδρόμου πλάτους 2,50 μέτρων και μήκους 900 μέτρων. Ήδη ολοκληρώθηκε η κατασκευή των κρασπέδων και ξεκίνησε η στρώση ασφαλτοτάπητα, πάνω στον οποίο θα στρωθεί στη συνέχεια ο ειδικός ελαστοτάπητας.

Ειδικότερα στο πλαίσιο του έργου που δημοπρατήθηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή προβλέπεται οι εξής εργασίες, κάποιες από τις οποίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί:

 - Επιχωμάτωση του ενός τρίτου  του Κοινόχρηστου χώρου (περίπου 16 στρεμμάτων ) και σπορά αυτού με χλοοτάπητα.

 - Προμήθεια και φύτευση καλλωπιστικών φυτών και δένδρων διαφόρων κατηγοριών (περίπου 450 τεμάχια)

  - Άρδευση του χώρου του πράσινου  και των δένδρων – φυτών με υπόγειο σύστημα άρδευσης .

  - Κατασκευή αποχέτευσης κατά μήκος της ανατολικής πλευράς (προς το φυτώριο του Δασαρχείου Καρδίτσας) με τσιμεντοσωλήνες Φ0,40 μ. πλήρως εγκυβωτισμένες σε σκυρόδεμα C12/15 και φρεάτια υδροσυλλογής.

 - Κατασκευή αποχέτευσης με τσιμενταύλακα διαστ. 30Χ30 εκατ. με επικάλυψη από χυτοπρεσσαριστή σχάρα εσωτερικά του Κοινόχρηστου χώρου, η οποία θα καταλήγει στην αποχέτευση με τσιμεντοσωλήνα.

 - Κατασκευή νέου διαδρόμου περιπάτου πλάτους 2,50 μ. και μήκους 900μ με ελαστοτάπητα ειδικής χυτής ελαστικής συνθετικής επιφάνειας πάχους 2 χιλ.

 -  Επιστέγαση των χώρων που βρίσκονται οι βρύσες με κοιλοδοκούς και διακοσμητικές εμφανείς πλινθοδομές και γαλβανισμένη λαμαρίνα με πλήρωση πολυουρεθάνης .

 -   Κατασκευή αποχέτευσης αυτών.

 -   Προμήθεια και τοποθέτηση παραδοσιακών ξύλινων καθιστικών και δοχείων απορριμμάτων.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (17-23/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (17-23/8) της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Π.Ε. Καρδίτσας
    15 Αυγούστου 2026, 11:51
  • “Άρτος & γεύση” ….όλο παράδοση με τ΄ αγαπημένα σου αρτοσκευάσματα που σου φτιάχνουν τη μέρα! “Άρτος & γεύση” ….όλο παράδοση με τ΄ αγαπημένα σου αρτοσκευάσματα που σου φτιάχνουν τη μέρα!
    14 Αυγούστου 2026, 12:40
  • Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιφωνίου: 15/08 party ki ela _Μουσική αναδρομή στις δεκαετίες 80, 90 & 2000 Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιφωνίου: 15/08 party ki ela _Μουσική αναδρομή στις δεκαετίες 80, 90 & 2000
    14 Αυγούστου 2026, 09:21
  • Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελίας Διαμαντή Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η κηδεία της Ευαγγελίας Διαμαντή
    13 Αυγούστου 2026, 19:43
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva