Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την παράταση της θητείας των αρχηγών των γενικών επιτελείων στρατού, ναυτικού και αεροπορίας καθώς και των αρχηγών της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ. Κύριο

  • 10 Ιανουαρίου 2026, 11:38
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την παράταση της θητείας των αρχηγών των γενικών επιτελείων στρατού, ναυτικού και αεροπορίας καθώς και των αρχηγών της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ.

..

Συνεδρίασε σήμερα (10/1) υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε η παράταση της θητείας των αρχηγών των γενικών επιτελείων στρατού, αντιστρατήγου Γεωργίου Κωστίδη, ναυτικού, αντιναυάρχου Δημητρίου Ελευθέριου Κατάρα και αεροπορίας, αντιπτεράρχου Δημοσθένη Γρηγοριάδη.

Αποφασίστηκε ακόμη η παράταση της θητείας του αρχηγού της ελληνικής αστυνομίας, αντιστρατήγου Δημητρίου Μάλλιου και του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος, αντιστρατήγου Θεοδώρου Βάγια.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις10 Ιανουαρίου 2026, 11:40

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva