Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπογράφηκαν δύο συμβάσεις για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Αργιθέας ύψους 229.200 ευρώ Κύριο

  • 27 Απριλίου 2026, 17:02
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Υπογράφηκαν δύο συμβάσεις για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Αργιθέας ύψους 229.200 ευρώ

..

Στην υπογραφή δύο συμβάσεων για εργασίες αποκατάστασης βατότητας, άρσης καταπτώσεων και καθαρισμού τεχνικών στο οδικό δίκτυο της Αργιθέας προχώρησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καρδίτσας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net.

Οι συμβάσεις αφορούν το υποέργο με τίτλο «Αποκατάσταση βατότητας – Άρση καταπτώσεων οδικού δικτύου Αργιθέας ΠΕ Καρδίτσας» και υπογράφηκαν στη Λάρισα στις 27 Απριλίου.

Η πρώτη σύμβαση αφορά το Τμήμα 1 για την περιοχή της Ανατολικής Αργιθέας, με συνολικό συμβατικό τίμημα 99.200 ευρώ και ανάδοχο την ατομική επιχείρηση Παναγιώτης Κίσσας. Το αντικείμενο περιλαμβάνει παρεμβάσεις στους οδικούς άξονες Πευκόφυτο – Αυχένας Αγίου Νικολάου, Διασταύρωση Αγίου Νικολάου – Πετρίλια και Βλάσσι – Ιερά Μονή Σπηλιάς. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα μήνες, έως τις 27 Απριλίου 2027.

Η δεύτερη σύμβαση αφορά το Τμήμα 2 για την περιοχή της Δυτικής Αργιθέας, με συνολικό συμβατικό τίμημα 130.000 ευρώ και ανάδοχο την ατομική επιχείρηση Ευάγγελος Μπαλάνος. Οι εργασίες θα εκτελεστούν στους οδικούς άξονες Δρακότρυπα – Γέφυρα Κοράκου, Γέφυρα Κοράκου – Βραγκιανά – όρια νομού, Νεοχώρια Βραγκιανών – Καταφύλλι – Αργύρι – όρια νομού και Διασταύρωση Πετρωτού – Καλή Κώμη – Ελληνικά – όρια νομού. Και σε αυτή την περίπτωση η διάρκεια της σύμβασης προβλέπεται έως τις 27 Απριλίου 2027.

Η χρηματοδότηση και των δύο συμβάσεων προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Οι πληρωμές προς τους αναδόχους προβλέπεται να γίνονται τμηματικά, ανάλογα με την πρόοδο και παραλαβή των εργασιών, χωρίς χορήγηση προκαταβολής.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Κατά πλειοψηφία η νέα παράταση για αποκαταστάσεις στην Τ.Κ. Στεφανιάδας Κατά πλειοψηφία η νέα παράταση για αποκαταστάσεις στην Τ.Κ. Στεφανιάδας
    1 Σεπτεμβρίου 2026, 07:49
  • Μικρή παράταση για την ανάδειξη των υφιστάμενων διαδρομών στο Δ. Αργιθέας-Κοντά στην ολοκλήρωση το έργο Μικρή παράταση για την ανάδειξη των υφιστάμενων διαδρομών στο Δ. Αργιθέας-Κοντά στην ολοκλήρωση το έργο
    31 Αυγούστου 2026, 20:22
  • Ι.Μ. Σπηλιάς: Θεία Λειτουργία για το Νέο Εκκλησιαστικό Έτος και Αγρυπνία για τον Άγιο Νεκτάριο Ι.Μ. Σπηλιάς: Θεία Λειτουργία για το Νέο Εκκλησιαστικό Έτος και Αγρυπνία για τον Άγιο Νεκτάριο
    31 Αυγούστου 2026, 18:51
  • Δόθηκε το όνομα του αείμνηστου Δημάρχου Χρ. Καναβού σε ανώνυμη οδό στο Ανθηρό Δόθηκε το όνομα του αείμνηστου Δημάρχου Χρ. Καναβού σε ανώνυμη οδό στο Ανθηρό
    31 Αυγούστου 2026, 17:03
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva