Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φ. Στάθης για γέφυρα "Μπαλάνου": Σε δύο χρόνια έτοιμη η νέα γέφυρα - Δεν χρειάζεται πανικός για όσους την διέρχονται Κύριο

  • 7 Αυγούστου 2020, 14:55
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
Φ. Στάθης για γέφυρα "Μπαλάνου": Σε δύο χρόνια έτοιμη η νέα γέφυρα - Δεν χρειάζεται πανικός για όσους την διέρχονται

..

Αυτοψία στη γέφυρα Μουζακίου στη θέση "Μπαλάνος" πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 7 Αυγούστου ο Δήμαρχος Μουζακίου Φ. Στάθης σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την ηγεσία του δασαρχείου Μουζακίου για την κατασκευή της νέας γέφυρας και μετά την δημοσίευση της ανάθεσης της μελέτης και όσα αναφέρονται για την κατάσταση της ήδη υπάρχουσας που δημοσίευσε χθες (6/8) αποκλειστικά το KarditsaLive.Net .

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου, ο δήμαρχος κ. Στάθης τόνισε: «Πρόκειται για μια γέφυρα 85 χρόνων που έχει υποστεί αρκετές φυσικές φθορές. Η κατάσταση της γέφυρας μας θορύβησε πολύ περισσότερο με τις πλημμύρες στις 6 και 7 Ιουλίου και έτσι αιτηθήκαμε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας να κηρύξει το δήμο Μουζακίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με το υπ. αριθ. 6128/28-07-2020 έγγραφο.

.Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (έγγραφο αρ. πρωτ 177196/28-09-2020) και με την αρμόζουσα ευαισθησία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, το αίτημά μας υλοποιήθηκε και μάλιστα στις 3 Αυγούστου, στην οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Θεσσαλίας εγκρίθηκε η μελέτη ύψους 100.000 ευρώ για τη δημιουργία της νέας γέφυρας.

Για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου, θέτουμε ένα χρονικό ορίζοντα δύο χρόνων προκειμένου να ολοκληρωθεί και αυτό που έχει σημασία να τονιστεί είναι πως δεν χρειάζεται πανικός σε όσους διέρχονται από τη γέφυρα. Εξάλλου το μόνο μας μέλημα είναι πάνω από όλα και όλους η ασφάλεια των δημοτών μας.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό για τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε και προχωράμε σε ένα μεγάλο έργο, μείζονος σημασίας για το δήμο Μουζακίου»

.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις7 Αυγούστου 2020, 17:45

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • «Σχολικά Γεύματα» σε 39 Δημοτικά Σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας «Σχολικά Γεύματα» σε 39 Δημοτικά Σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας
    22 Σεπτεμβρίου 2026, 22:06
  • Ονοματοδοσία δρόμου στον Άγιο Ακάκιο προς τιμήν 27χρονου που έπεσε στο καθήκον Ονοματοδοσία δρόμου στον Άγιο Ακάκιο προς τιμήν 27χρονου που έπεσε στο καθήκον
    22 Σεπτεμβρίου 2026, 19:20
  • Πρόταση να μετονομαστεί η Τ.Κ. Πορτής σε «Αθήναιον» συζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου Πρόταση να μετονομαστεί η Τ.Κ. Πορτής σε «Αθήναιον» συζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου
    22 Σεπτεμβρίου 2026, 19:10
  • Ημερίδα ενημέρωσης από την ΑΝΚΑ σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις για ιδιωτικά έργα του προγράμματος LEADER (+Φωτο +Βίντεο) Ημερίδα ενημέρωσης από την ΑΝΚΑ σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις για ιδιωτικά έργα του προγράμματος LEADER (+Φωτο +Βίντεο)
    22 Σεπτεμβρίου 2026, 19:12
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva