Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επανέναρξη δωρεάν μαθημάτων μαιευτικής φροντίδας και μητρικής τέχνης Κύριο

  • 12 Ιουνίου 2020, 16:07
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Υγεία
ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Επανέναρξη δωρεάν μαθημάτων μαιευτικής φροντίδας και μητρικής τέχνης

...

Τα Μαθήματα Μαιευτικής φροντίδας και Μητρικής τέχνης στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ξεκινάνε. Κλείστε θέση και ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό της Κλινικής μας για τα στάδια και την εξέλιξη του τοκετού.

Οι ειδικές σε θέματα θηλασμού μαίες μας, σας μαθαίνουν ότι χρειάζεται για το Μητρικό Θηλασμό και για τη φροντίδα του μωρού σας. Η Διατροφολόγος της Κλινικής μας σας δίνει συμβουλές για τη διατροφή κατά την περίοδο της κύησης και ιδιαίτερα κατά την περίοδο του θηλασμού.

Σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πριν τον τοκετό ώστε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς και το νεογέννητο βρέφος σας.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο της Κλινικής, εκτάσεως 170τ.μ. και διαθέτει σύγχρονη οπτικο-ηχητική εγκατάσταση. Ο χώρος είναι φυσικά αεριζόμενος και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ: https://bit.ly/mitriki_techni

Κλείστε θέση στο τηλέφωνο: 2410996000.

ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας πραγματοποίησε την καθιερωμένη καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας πραγματοποίησε την καθιερωμένη καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία
    9 Ιουλίου 2026, 09:32
  • Ευάγγελος Αδαμόπουλος: "Φάρμακα GLP-1: Από τον διαβήτη στην παχυσαρκία" Ευάγγελος Αδαμόπουλος: "Φάρμακα GLP-1: Από τον διαβήτη στην παχυσαρκία"
    26 Ιουνίου 2026, 10:07
  • Μικροχειρουργική: Η ελπίδα για την Ανδρική γονιμότητα, όταν άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν! Μικροχειρουργική: Η ελπίδα για την Ανδρική γονιμότητα, όταν άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν!
    15 Ιουνίου 2026, 10:03
  • Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας φέρνει τις εξελίξεις της σύγχρονης ιατρικής στα Τρίκαλα – Στο επίκεντρο η Ουρολογία, η ρομποτική χειρουργική και το laser Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας φέρνει τις εξελίξεις της σύγχρονης ιατρικής στα Τρίκαλα – Στο επίκεντρο η Ουρολογία, η ρομποτική χειρουργική και το laser
    4 Ιουνίου 2026, 10:17
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva