.
.
.
.

Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ιατρική εκδήλωση για την Υπογονιμότητα

Με μεγάλο ενδιαφέρον το κοινό της περιοχής παρακολούθησε τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις στην  ιατρική ημερίδα που διοργάνωσε το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σχετικά με την  υπογονιμότητα,  ένα θέμα πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς  απασχολεί σήμερα περισσότερα του 15% των ζευγαριών σε αναπαραγωγική ηλικία παγκοσμίως και περίπου 300.000 ζευγάρια στην Ελλάδα.

  • Κατηγορία Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Στεροτακτική βιοψία όγκου εγκεφάλου, το σύγχρονο εργαλείο της Νευροχειρουργικής

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Εγκεφαλικών Όγκων σήμερα και ο Νευροχειρουργός Ιορδάνης Γεωργιάδης, Επιμελητής της Α΄ Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

  • Κατηγορία Υγεία

Ρομποτική Αρθροπλαστική Γόνατος για πρώτη φορά στην Πανεπιστημιακή Κλινική Σκοπίων από την Α΄ Ορθοπαιδική Κλινική Ρομποτικής Χειρουργικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Με μεγάλη επιτυχία και για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν οι 3 πρώτες αρθροπλαστικές γόνατος με το Ρομποτικό σύστημα CORI στην Πανεπιστημιακή Κλινική Τραυματολογίας, Ορθοπαιδικών Παθήσεων, Αναισθησίας, Αναζωογόνησης, Εντατικής Θεραπείας και Επείγοντος Mother Tereza στα Σκόπια από τους κκ. Κων/νο Γ. Μακρίδη και Μιλτιάδη Θ. Γεωργούση, Διευθυντές της Α΄ Ορθοπαιδικής κλινικής Ρομποτικής Χειρουργικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

  • Κατηγορία Υγεία

Νέο ιατρείο στα Τρίκαλα. Ελένη Νικολαΐδου: Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια

Έναρξη λειτουργίας νέου ιατρείου στην πόλη των Τρικάλων. Η Ελένη Νικολαΐδου, είναι ψυχίατρος-ψυχοθεραπεύτρια με πολυετή ειδίκευση στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία.

  • Κατηγορία Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο της Ουροδόχου Κύστης

Ο Μάιος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης. Πρόκειται για τον πέμπτο συνηθέστερο καρκίνο στο δυτικό κόσμο και τη δεύτερη πιο συχνή κακοήθεια του ουροποιητικού συστήματος μετά τον καρκίνο του προστάτη.

  • Κατηγορία Υγεία

Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Καρδίτσας για τη λειτουργία Παιδοκαρδιολογικού Ιατρείου και Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων καθώς και των εργαστήριων Ηχωκαρδιολογίας & Κοπώσεως

Για πρώτη φορά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, από τον Οκτώβριο του 2021, λειτουργεί Παιδοκαρδιολογικό Ιατρείο και Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες της Δυτικής Θεσσαλίας. Στο ανωτέρω ιατρείο πραγματοποιούνται:

  • Κατηγορία Υγεία
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ