.
.
.
.

Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο Αμφιθέατρο της Κλινικής, την Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου 2022 και ώρες 09:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.

  • Κατηγορία Υγεία

Πακέτο εξετάσεων POST XMAS στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Οι γιορτές πέρασαν και φάγατε λίγο παραπάνω;

Χαρακτηριστικό των εορτών είναι η πολυφαγία (γεύματα και δείπνα πλούσια σε θερμίδες, λιπαρά, ζάχαρη και αλάτι) και συχνά υπερβολική κατανάλωση οινοπνεύματος.

  • Κατηγορία Υγεία

Πακέτο εξετάσεων Long Covid στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Η επιστημονική ομάδα του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, αντιλαμβανόμενη τις επιπτώσεις της πανδημίας στην υγεία όσων νόσησαν και νοσούν από την Covid-19, σχεδίασε ένα πρωτοποριακό πακέτο εξετάσεων, προσαρμοσμένο στις μακροχρόνιες συνέπειες της Covid-19.

  • Κατηγορία Υγεία

Rapid tests για COVID-19 στον Δήμο Παλαμά στις 27 και 31/12

Ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει δωρεάν Rapid test για ανίχνευση του κορωνοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν, στον Παλαμά την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία από τις 01:00 έως τις 03:00 το μεσημέρι.

  • Κατηγορία Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Στην Ά Χειρουργική Κλινική, για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο νέος προσομοιωτής μικτής πραγματικότητας της Karl Storz

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, παρουσιάστηκε επίσημα το υπερσύγχρονο  Λαπαροσκοπικό Σύστημα Εκπαίδευσης  VirtaMed Laparoscopy GmbH της Karl Storz.

  • Κατηγορία Υγεία

Άρθρο της Λέιλα Σίχα, Πνευμονολόγου, του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Πνευμονίας

Η πνευμονία είναι η λοίμωξη του αναπνευστικού με την μεγαλύτερη θνητότητα παγκοσμίως, καθώς μόνο το 2019 καταγράφηκαν 2,5 εκατομμύρια θάνατοι λόγω πνευμονίας εκ των οποίων οι 672.000 ήταν παιδιά.

  • Κατηγορία Υγεία

Το υπερσύγχρονο χειρουργικό ρομπότ CORI στην αποκλειστική διάθεση των ασθενών της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Ο συνδυασμός της Ρομποτικής Χειρουργικής γόνατος και ισχίου με την τεχνολογία της Πραγματικής Νοημοσύνης (Real Intelligence) είναι γεγονός στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

  • Κατηγορία Υγεία

Νοέμβριος: Ο μήνας της ανδρικής πρόληψης στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Ο Νοέμβριος, ο μήνας του παγκόσμιου κινήματος Movember*, αποτελεί μήνα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και πρόληψης ανδρικών παθήσεων και κυρίως των συνηθέστερων καρκίνων των ανδρών (καρκίνος προστάτη, καρκίνος όρχεων, καθώς και  ψυχική υγεία) και κάθε χρόνο μας θυμίζει ότι η πρόληψη αφορά και τους άνδρες.

  • Κατηγορία Υγεία

Για 7η χρονιά ο εκπαιδευτικός θεσμός των βασικών χειρουργικών δεξιοτήτων (BSS) στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε από τον Καθηγητή Χειρουργικής κ. Δημήτρη Ζαχαρούλη και το Royal College of Surgeons of England (RCS), το Course των βασικών χειρουργικών δεξιοτήτων (BSS) που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, για 7η συνεχή χρονιά 22 και 23 Οκτωβρίου και πλέον αποτελεί εκπαιδευτικό θεσμό για την περιοχή.

  • Κατηγορία Υγεία
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ