.
.
.
.
.
.
.
.

Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Πακέτα εξετάσεων για την Εβδομάδα Δράσης για τα Οστά και τις Αρθρώσεις

Η Εβδομάδα Δράσης για τα Οστά και τις Αρθρώσεις ξεκινά σήμερα 12 Οκτωβρίου με την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας, συνεχίζεται με την Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης στις 16 Οκτωβρίου, με την Παγκόσμια Ημέρα Τραύματος στις 17 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 Οκτωβρίου με την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης.

  • Κατηγορία Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: "Η τεχνολογία στη διάθεση της επιστήμης!"

Η Α΄ ΩΡΛ Κλινική του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας πραγματοποίησε με πλήρη επιτυχία μία δύσκολη επέμβαση ολικής αφαίρεσης θυρεοειδούς αδένα, έχοντας νέο σύμμαχο το πλέον εξελιγμένο σύστημα νευροπαρακολούθησης ISIS EXPERT.

  • Κατηγορία Υγεία

Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με τη θεραπεία της εξωσωματικής γονιμοποίησης από τη συνεργασία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με την Assisting Nature

Ο Οκτώβριος ξεκίνησε με το πιο αισιόδοξο μήνυμα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Μία λιλιπούτεια κυρία ήρθε στη ζωή, την πρώτη μέρα του Οκτωβρίου και γέμισε συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας, όχι μόνο τους γονείς της, αλλά και σε όλους εμάς στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

  • Κατηγορία Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: "Οκτώβριος: μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού"

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, στο πλαίσιο διεθνούς προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας.

  • Κατηγορία Υγεία

"Πακέτα εξετάσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς - Στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ακούμε την καρδιά σας"

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 29/9, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει μοναδικά πακέτα για την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων σε προνομιακές τιμές.

  • Κατηγορία Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Προσφορά για την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή ημέρα κατά του καρκίνου κατά του προστάτη, σήμερα 15 Σεπτεμβρίου, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας προσφέρει στην  προνομιακή τιμή των €25 πακέτο  προληπτικών εξετάσεων.

  • Κατηγορία Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: 8 νέοι υπερηχοτομογράφοι τελευταίας τεχνολογίας στη διάθεση των Θεσσαλών

Με τεράστιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους που εμπιστεύονται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ό,τι πολυτιμότερο έχουν, την υγεία τους, προχωρήσαμε στη μεγαλύτερη επένδυση σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοιού, με στόχο να διασφαλίσουμε για τους ασθενείς μας τα ασφαλέστερα αποτελέσματα στην έγκαιρη και ακριβή διάγνωση.

  • Κατηγορία Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ψήφισμα για την απώλεια της Μαρίας Γκατζούλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συνήλθε εκτάκτως σήμερα 28 Ιουλίου 2021, συντετριμμένο μετά το θλιβερό άγγελμα του αιφνίδιου και πρόωρου θανάτου της αγαπητής συναδέλφου Μαρίας Γκατζούλη.

  • Κατηγορία Υγεία
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ