.

Υγεία

Χριστίνα Τρελλοπούλου: Νευρική ανορεξία: "Φλέρτ με το θάνατο"

Μια από τις σημαντικότερες διαταραχές πρόσληψης τροφής είναι αυτή της νευρικής ανορεξίας. Στις μέρες μας το φαινόμενο της νευρικής ανορεξίας παρουσιάζεται έντονα σε άτομα όλων των ηλικιών ανεξαρτήτως φύλου, φυλής ή κοινωνικής τάξης.

  • Κατηγορία Υγεία

Χριστίνα Τρελλοπούλου: "Πως η σειρά γέννησης επηρεάζει τη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας"

Η γέννηση ενός παιδιού είναι ένα μικρό θείο δώρο. Η επιστήμη της ψυχολογίας δείχνει σεβασμό σε αυτή τη ζωή από τη στιγμή της σύλληψής της. Κι αυτό γιατί υπάρχει πριν ακόμα γεννηθεί.

  • Κατηγορία Υγεία

Θεοφάνης Στάθης: Κατάψυξη Ωαρίων: «Παγώστε» το χρόνο..!

Η μετάθεση της απόκτησης παιδιών στο μέλλον αποτελεί πλέον μία κοινωνική πραγματικότητα. Με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης γυναίκες χωρίς άμεση επιθυμία τεκνοποίησης μπορούν πλέον να αποθηκεύσουν τα υγιή και «νεανικά» τους ωάρια ώστε να τα χρησιμοποιήσουν αργότερα όταν αισθανθούν κοινωνικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά έτοιμες.

  • Κατηγορία Υγεία

Ιουλία Αλεξίου: "Όμορφες οικογενειακές στιγμές μέσα στο χειμώνα"

Ένα υπέροχο καλοκαίρι βρίσκεται πλέον πίσω μας και σε λίγο καιρό θα ατενίζουμε το χειμωνιάτικο τοπίο. Οι μικροί μας μπόμπιρες σιγά σιγά αφήνουν τους καλοκαιρινούς περιπάτους και μένουν περισσότερες ώρες στο σπίτι.

  • Κατηγορία Υγεία

Ελευθερία Τίγκα: "Κρίση πανικού! Φίλος ή εχθρός;"

Ο Γιάννης καταφέρνει και βγάζει εις πέρας πολλά σημαντικά πράγματα στην καθημερινότητα του. Δουλεύει, πληρώνει λογαριασμούς, δίνει το παρόν σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, αφιερώνει χρόνο στους φίλους του, πηγαίνει για ψώνια, βλέπει ταινίες με τη φίλη του τα βράδια.

  • Κατηγορία Υγεία

Αρθρωτικές Διαταραχές – Συμπτώματα και Αντιμετώπιση

<<Ξεκινάει την 1η δημοτικού και δεν μιλάει ΄΄καθαρά΄΄, ΄΄Μικρός είναι θα μάθει να τα λέει σωστά , ΄΄Δεν είναι κάτι χαϊδεύεται,΄΄. ΄΄Το έκανε και η μητέρα της΄΄, ΄΄Σταμάτα να μπεμπεκίζεις, θα σε κοροϊδεύουν οι φίλοι σου΄΄. ΄΄Μίλα καθαρά επιτέλους.΄΄ >>

  • Κατηγορία Υγεία
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ