.
.
.
.
.
.

Υγεία

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για την 29η Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα της καρδιάς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς σάς υπενθυμίζουμε πως στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία, για την αντιμετώπιση όλων των καταστάσεων που εμπίπτουν στο φάσμα της καρδιολογίας με στόχο την πρόληψη των καρδιαγγειακών νόσων, την έγκαιρη διάγνωση, την ενδελεχή διερεύνηση και την υπεύθυνη αντιμετώπιση των ασθενών με καρδιαγγειακές παθήσεις.

  • Κατηγορία Υγεία

"Η πρώτη εξατομικευμένη ολική αρθροπλαστική γόνατος με προθέματα από τρισδιάστατο (3D) εκτυπωτή στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας"

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας η πρώτη εξατομικευμένη custom made & custom fit ολική αρθροπλαστική γόνατος από την ομάδα της Β΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων, τους Δ/ντες Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς Θωμά Μέλλο και Χρόνη Δρούγια με συνεργάτες τους Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς Νίκο Καραμανή, Αθανάσιο Κουτή και την Αναισθησιολόγο Ελευθερία Τουτουνοπούλου.

  • Κατηγορία Υγεία

Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φ. Σερέτης για τον εορτασμό της Πανελλήνιας Ημέρας Επισκεπτών Υγείας

Ο εορτασμός της Πανελλήνιας Ημέρας Επισκεπτών Υγείας στις 17 Σεπτεμβρίου έκαστου έτους αποτελεί ημέρα γιορτής της πρόληψης και της προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

  • Κατηγορία Υγεία

Έναρξη ιατρείου καθηγητή Σπυρ. Ποταμιάνου στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Ο κ. Σπυρίδων Ποταμιάνος, Γαστρεντερολόγος, Καθηγητής Γαστρεντερολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τ. Διευθυντής Πανεπιστημιακής Γαστρεντερολογικής Κλινικής ΠΓΝΛ,  μετά την αφυπηρέτηση του από το  Πανεπιστήμιο, έρχεται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με στόχο  να ενισχύσει τη ήδη δυνατή ομάδα των γαστρεντερολόγων.

  • Κατηγορία Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο Αμφιθέατρο της Κλινικής, την Τετάρτη 07 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρες 09:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.

  • Κατηγορία Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Για την αποκατάσταση της αλήθειας

Μετά από μια εβδομάδα συνειδητής σιωπής, καθώς αναμέναμε την επίσημη τοποθέτηση των εμπλεκομένων, η οποία δεν έγινε ποτέ, με αφορμή την πανελλαδική δημοσιότητα που έλαβε περιστατικό,

  • Κατηγορία Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ενημερωτικό βίντεο σχετικά με την προεγχειρητική εκτίμηση ηλικιωμένου ασθενή

Οι ηλικιωμένοι ασθενείς χρήζουν συχνότερης νοσηλείας ενώ, σύμφωνα με μελέτες, υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις τέσσερις φορές περισσότερο από το γενικό πληθυσμό.

  • Κατηγορία Υγεία
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ