.
.
.
.

Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Ενημέρωση για τις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού

Οι λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού είναι αποτέλεσμα ιών που προσβάλλουν τη ρινική κοιλότητα, το λάρυγγα, τον φάρυγγα, τις αμυγδαλές και τους αεραγωγούς των πνευμόνων.

  • Κατηγορία Υγεία

Οι γιατροί του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ενημέρωσαν το κοινό για τον καρκίνο του προστάτη

Με τη συμμετοχή του ιατρικού κόσμου, εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 26/1 η ιατρική ημερίδα που διοργάνωσε το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τον καρκίνο του προστάτη, όπου γιατροί συνεργάτες του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας παρουσίασαν επιστημονικά δεδομένα για τη νόσο, που αποτελεί την πιο συχνή μορφή  καρκίνου στους άνδρες.

  • Κατηγορία Υγεία

Σήμερα, Πέμπτη (26/1) η επιστημονική Ημερίδα για τον καρκίνο του προστάτη στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας διοργανώνει επιστημονική ημερίδα για τον καρκίνο του προστάτη. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, στις 17.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, στο ισόγειο του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

  • Κατηγορία Υγεία

"Συνεχίζεται το κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επισκεπτών χειρουργών VSP από την Α' Ορθοπαιδική Κλινική Ρομποτικής Χειρουργικής Μυοσκελετικού Συστήματος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας"

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας το διεθνές  εκπαιδευτικό πρόγραμμα VSP  (Visiting Surgeons Programme) της Smith & Nephew, σχεδιασμένο για να παρέχει σε Ορθοπαιδικούς χειρουργούς από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να μάθουν από τους ειδικούς σε διαφορετικό νοσοκομειακό περιβάλλον.

  • Κατηγορία Υγεία

Συνεχίζονται οι δωρεάν μαστογραφίες με το πρόγραμμα Φώφη Γεννηματά στο Κέντρο Μαστού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Από τον Ιούνιο 2022, από την αρχή δηλαδή που ξεκίνησε το πρόγραμμα «Προληπτικός έλεγχος για τον καρκίνο του μαστού – Φώφη Γεννηματά», το Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει συστηματικά, παρέχοντας δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στις γυναίκες δικαιούχους της Κεντρικής Ελλάδας.

  • Κατηγορία Υγεία

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τη σωματική άσκηση ως μέτρο πρόληψης του καρκίνου

Σύμφωνα με ασφαλείς ιατρικές προβλέψεις υπολογίζεται πως έως το 2030, 1 στους 3 ανθρώπους θα αναπτύξει κάποια μορφή καρκίνου κατά τη διάρκεια της ζωής του.

  • Κατηγορία Υγεία
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ