.
.
.
.
.
.

Υγεία

Δημιουργία Β' Νευροχειρουργικής Κλινικής στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών υγείας στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας έρχεται να ενισχύσει η δημιουργία της Β’ Νευροχειρουργικής Κλινικής υπό τη διεύθυνση του Νευροχειρουργού κ. Στέργιου Μπρίζα και σε συνεργασία με Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων με πολυετή εκπαίδευση και εμπειρία.

  • Κατηγορία Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Δημιουργία Α΄ Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής από τον Καθηγητή Ω.Ρ.Λ. κ. Ιωάννη Μπιζάκη

Με νέες επιστημονικές συνεργασίες και επενδύοντας συνεχώς σε εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής συνεχίζουμε την ανάπτυξη μας με στόχο την ολοκληρωμένη παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας σε όλους όσοι την έχουν ανάγκη.

  • Κατηγορία Υγεία

Νόσος Αλτσχαιμερ: Η πιο συχνή μορφή άνοιας

Τι είναι άνοια; Ως άνοια ορίζεται η έκπτωση, η εξασθένιση δηλαδή, των ανώτερων νοητικών λειτουργιών, με αποτέλεσμα να παρεμβάλλεται στην καθημερινότητα του ασθενούς, στην κοινωνική και επαγγελματική του δραστηριότητα και να τη δυσχεραίνει.

  • Κατηγορία Υγεία

Ιασώ Θεσσαλίας: "Σαλπιγγογραφία: Τι είναι και γιατί την κάνουμε"

Η Σαλπιγγογραφία είναι μια ιατρική διαγνωστική εξέταση, που χρησιμοποιείται εδώ και 100 χρόνια, για την απεικόνιση της μήτρας και των σαλπίγγων, κυρίως στο πλαίσιο διερεύνησης της υπογονιμότητας.

  • Κατηγορία Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Πρότυπο Κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Κεντρική Ελλάδα! – Συνεργασία με την Μονάδα Assisting Nature

Νέα εποχή ξεκινά για τη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, καθώς ξεκινά συνεργασία με τη Μονάδα Αναπαραγωγής Assisting Nature, με στόχο τη δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα.

  • Κατηγορία Υγεία

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Δεύτερη αναθεώρηση ολικής αρθροπλαστικής γόνατος στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα σε Κύπρια ασθενή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας η δεύτερη επέμβαση αναθεώρησης ολικής αρθροπλαστικής γόνατος με το ρομποτικό σύστημα NAVIO 7 σε 70χρονη ασθενή από την Κύπρο,

  • Κατηγορία Υγεία

Σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής στη μαιευτική BLSO στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το 19ο σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής στη μαιευτική BLSO (Basic Life Support in Obstetrics) διοργανώνεται στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020.

  • Κατηγορία Υγεία
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ