.
.
.
..

Υγεία

Χριστίνα Τρελλοπούλου: Η θεωρία της αποδέσμευσης και η θεωρία της δραστηριότητας στην τρίτη ηλικία

Στην ψυχολογία της τρίτης ηλικίας υπάρχουν δύο πολύ σημαντικές θεωρίες σχετικές με την εξέλιξη της προσωπικότητας των ηλικιωμένων: Η θεωρία της αποδέσμευσης και η θεωρία της δραστηριότητας.

  • Κατηγορία Υγεία

Πρόγραμμα αγωγής στοματικής υγείας σε σχολεία της Καρδίτσας

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα στοματικής υγείας που ήταν στις 20 Μαρτίου και με το μήνυμα "Κάνε Ααα! Ένα υγιές στόμα και ένα υγιές σώμα είναι αλληλένδετα", το κέντρο υγείας Καρδίτσας υλοποιεί πρόγραμμα αγωγής στοματικής υγείας για τα παιδιά της πρώτης και δεύτερης τάξης των δημοτικών σχολείων του Νομού Καρδίτσας.

  • Κατηγορία Υγεία

Μαρία Αγγέλη: "Μαθησιακές δυσκολίες - Δυσορθογραφία"

Μαθησιακές δυσκολίες ονομάζονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το παιδί στην κατανόηση ή τη χρήση της γλώσσας, στην πραγματοποίηση μαθηματικών υπολογισμών, στη διατήρηση της συγκέντρωσης ή ακόμη και στο συντονισμό των κινήσεων του σώματός του.

  • Κατηγορία Υγεία

Χριστίνα Τρελλοπούλου: Νευρική ανορεξία: "Φλέρτ με το θάνατο"

Μια από τις σημαντικότερες διαταραχές πρόσληψης τροφής είναι αυτή της νευρικής ανορεξίας. Στις μέρες μας το φαινόμενο της νευρικής ανορεξίας παρουσιάζεται έντονα σε άτομα όλων των ηλικιών ανεξαρτήτως φύλου, φυλής ή κοινωνικής τάξης.

  • Κατηγορία Υγεία

Χριστίνα Τρελλοπούλου: "Πως η σειρά γέννησης επηρεάζει τη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας"

Η γέννηση ενός παιδιού είναι ένα μικρό θείο δώρο. Η επιστήμη της ψυχολογίας δείχνει σεβασμό σε αυτή τη ζωή από τη στιγμή της σύλληψής της. Κι αυτό γιατί υπάρχει πριν ακόμα γεννηθεί.

  • Κατηγορία Υγεία
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ