Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει στο πρόγραμμα για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία Κύριο

  • 3 Μαΐου 2025, 10:45
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Υγεία
Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει στο πρόγραμμα για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία

..

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετέχει στο πρόγραμμα για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία του Υπουργείου Υγείας, προσφέροντας χωρίς συμμετοχή χειρουργικές επεμβάσεις σε ασθενείς που βρίσκονται σε λίστες αναμονής δημοσίων νοσοκομείων για περισσότερο από τέσσερις μήνες.

 

Με άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό, πρωτοπόρα τεχνολογικά εργαλεία και κορυφαίες ιατρικές υποδομές, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας παίρνει μέρος στην προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να δοθεί λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του συστήματος υγείας: την αναμονή για χειρουργείο. Οι ασθενείς μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση άμεσα, με ασφάλεια και ποιότητα, σε υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών, στις υπηρεσίες υγείας που πραγματικά δικαιούνται, χωρίς να περιμένουν άλλο.

Τα δωρεάν χειρουργεία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επεμβάσεων, οφθαλμολογικών, γενικής χειρουργικής, ορθοπαιδικών, αγγειοχειρουργικών, ουρολογικών, γυναικολογικών, ΩΡΛ, νευροχειρουργικών, θωρακοχειρουργικών και γναθοπροσωπικής και στοματικής χειρουργικής.

ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • Άλλα 920.000 ευρώ για την προσωρινή γέφυρα Αμπελιάς μετά τις ζημιές από τις πρόσφατες κακοκαιρίες «Byron» και «Kristin» Άλλα 920.000 ευρώ για την προσωρινή γέφυρα Αμπελιάς μετά τις ζημιές από τις πρόσφατες κακοκαιρίες «Byron» και «Kristin»
    1 Αυγούστου 2026, 21:58
  • Φάρσαλα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στη θέση «Κυρά» Φάρσαλα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στη θέση «Κυρά»
    1 Αυγούστου 2026, 19:29
  • Πυρκαγιά σε εξέλιξη κοντά στα Φάρσαλα (+Φωτο) Πυρκαγιά σε εξέλιξη κοντά στα Φάρσαλα (+Φωτο)
    1 Αυγούστου 2026, 12:49
  • ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Και με διοίκηση Κουρέτα, καρκινοβατεί η "Μελέτη Βελτίωσης της Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου", που υπογράφτηκε το 2021 ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Και με διοίκηση Κουρέτα, καρκινοβατεί η "Μελέτη Βελτίωσης της Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου", που υπογράφτηκε το 2021
    1 Αυγούστου 2026, 12:25
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva