Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Ογκολογικό Συμβούλιο στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Κύριο

  • 14 Νοεμβρίου 2024, 10:43
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Υγεία
Το Ογκολογικό Συμβούλιο στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

.

Με την ομιλία του Καθηγητή Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας και Διευθυντή Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας Γεώργιου Κύργια, με θέμα το Ογκολογικό Συμβούλιο και την αναγκαιότητα διεπιστημονικής προσέγγισης ογκολογικών περιστατικών, συνεχίστηκαν οι επιστημονικές εκδηλώσεις του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με συντονιστή τον Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου Αναισθησιολόγο Εντατικολόγο Δρ. Απόστολο Κομνό.

Ο Καθ. Κύργιας τόνισε πως οι διεπιστημονικές συνεδριάσεις αποτελούν θεμελιώδες κομμάτι της θεραπευτικής διεργασίας, κατά την οποία επαγγελματίες υγείας διαφόρων ειδικοτήτων συζητούν με στόχο να διευκρινίσουν καλύτερα τη σταδιοποίηση της νόσου και στη συνέχεια, διαμορφώνουν από κοινού μια στρατηγική θεραπείας υπό το φως των καλύτερων διαθέσιμων ενδείξεων/αποδείξεων για εξατομικευμένη αντιμετώπιση και επίβλεψη της θεραπείας.

.Στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας το Ογκολογικό Συμβούλιο συνεδριάζει κάθε εβδομάδα για αποφάσεις που αφορούν στη θεραπεία ασθενών με καρκίνο και αποτελείται από μία ομάδα κορυφαίων επιστημόνων, οι οποίοι ελέγχουν τα δεδομένα νόσου κάθε ασθενή, αξιολογούν απεικονιστικά και ιστοπαθολογικά ευρήματα, ανταλλάσσουν κλινική εμπειρία και παραδίδουν σε κάθε ασθενή την κοινή απόφαση για την ενδεδειγμένη θεραπευτική προσέγγιση.

.Στο πλαίσιο του προγράμματος των επιστημονικών εκδηλώσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2024 – 2025, θα παρουσιαστούν επίκαιρα ιατρικά θέματα που αφορούν σε όλο το φάσμα του τομέα της Ιατρικής, με ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες, συνεργάτες του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Κοινός τόπος είναι, μέσα από τις διαλέξεις αυτές, να ενημερωθούν οι συνεργάτες ιατροί και το προσωπικό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τις νέες πρωτοποριακές πρακτικές που λαμβάνουν χώρα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το μοναδικό ιδιωτικό Νοσοκομείο της Κεντρικής Ελλάδας. Η διάχυση της πληροφορίας και οι καλές πρακτικές, η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και οι βέλτιστες πρακτικές, η εξειδίκευση και η συνεχής εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού αποτελούν για το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ζητούμενα διαρκείας.

ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

.

.
.
 
 
.
.
 
 

.

Τελευταία τροποποίηση στις14 Νοεμβρίου 2024, 10:48

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Διαβάστε επίσης:

  • ΙΑΣΩ Θεσσαλίας - SGLT2 αναστολείς: Μια δεκαετία εξελίξεων στη θεραπεία της χρόνιας νεφρικής νόσου ΙΑΣΩ Θεσσαλίας - SGLT2 αναστολείς: Μια δεκαετία εξελίξεων στη θεραπεία της χρόνιας νεφρικής νόσου
    27 Οκτωβρίου 2026, 09:54
  • Διάλεξη στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με θέμα: "SGLT2is: 10 χρόνια εμπειρίας στη σύγχρονη διαχείριση καρδιομεταβολικών νοσημάτων" Διάλεξη στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με θέμα: "SGLT2is: 10 χρόνια εμπειρίας στη σύγχρονη διαχείριση καρδιομεταβολικών νοσημάτων"
    22 Οκτωβρίου 2026, 09:28
  • Επιστημονική διάλεξη στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με θέμα την αναγκαιότητα του λεμφαδενικού καθαρισμού στο γαστρικό καρκίνο Επιστημονική διάλεξη στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με θέμα την αναγκαιότητα του λεμφαδενικού καθαρισμού στο γαστρικό καρκίνο
    15 Οκτωβρίου 2026, 09:23
  • ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Με επίκεντρο την παιδιατρική φροντίδα ξεκίνησε το Επιστημονικό Πρόγραμμα 2026–2027 ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Με επίκεντρο την παιδιατρική φροντίδα ξεκίνησε το Επιστημονικό Πρόγραμμα 2026–2027
    13 Οκτωβρίου 2026, 10:02
Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva