.
.
.
.
.

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Περιφερειακό Συμβούλιο: Νέα βάθρα για νέα γέφυρα η «λύση» για τα «Ρογκάκια» - «Θολο τοπίο» και για την «Παραμεγδόβια» επαρχιακή οδό Καρδίτσας– Καρπενησίου

Η κατασκευή νέων βάθρων σύμφωνα με τις υποδείξεις του Στρατού που θα αντέχουν τα φορτία μιας μεταλλικής γέφυρας τύπου Μπελεϊ, -η οποία δεν πρόκειται να είναι αυτή που έχει τοποθετηθεί προσωρινά στη θέση «Καραϊσκάκη» στο δρόμο Μουζακίου - Κρυοπηγής - και η διάνοιξη από την Περιφέρεια του δρόμου πρόσβασης στο μήκους 250 μέτρων που θα επιτρέψει στους γερανούς να τη μεταφέρουν είναι τα βασικά βήματα που θα πρέπει να γίνουν για την γεφύρωση της θέσης «Ρογκάκια» που θα ενώσει το Καροπλέσι με τη Νεράϊδα.

Παρουσιάστηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και μπαίνει σε διαβούλευση το Σχέδιο για την προσαρμογή της Θεσσαλίας στην κλιματική αλλαγή

Σε διαβούλευση τέθηκε από το περιφερειακό συμβούλιο το περιφερειακό σχέδιο για την προσαρμογή της Θεσσαλίας στην κλιματική αλλαγή (ΠσΠΚΑ) στο οποίο περιλαμβάνονται δράσεις και μέτρα ύψους 139.940.000 ευρώ.

Γενική Συνέλευση ΤΟΕΒ Ταυρωπού: Στην τελική ευθεία για τις τελικές προσφορές των κοινοπραξιών για το κλειστό δίκτυο (+Φωτο +Βίντεο)

Την ετήσια Γενική του Συνέλευση πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (1/3) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καρδίτσας ο Τ.Ο.Ε.Β. Ταυρωπού με βασικό αντικείμενο τις τεράστιες ζημιές που έχει υποστεί το αρδευτικό δίκτυο από τον Daniel και τη πορεία που θα ακολουθηθεί το επόμενο διάστημα.

Παρέμβαση από το σύλλογο εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τον Ενιαίο Φορέα Διαχείρισης Υδάτων

Παρέμβαση στη συνεδρίαση του περιφερειακού Συμβουλίου, ζητώντας τη στήριξη του Σώματος, πραγματοποίησαν στο μεταξύ οι εργαζόμενοι της περιφέρειας Θεσσαλίας, οι οποίοι αντιδρούν στο Σχέδιο Νόμου που προωθεί η κυβέρνηση σχετικά με την δημιουργία Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Υδάτων υπό τη μορφή ανώνυμης εταιρείας (ΟΔΥΘ. ΑΕ) και στο οποίο προβλέπεται επίσης η αυτοδίκαιη μεταφορά των υπαλλήλων της Δ/νσης Υδροοικονομίας και Εποπτείας ΟΕΒ της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον νέο οργανισμό.

Χωρίς ραντεβού οι ασφαλισμένοι στις κατά τόπους Τοπικές Διευθύνσεις του e-ΕΦΚΑ

Στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των ασφαλισμένων που πρέπει να επισκεφθούν διά ζώσης την Τοπική Διεύθυνση του e-ΕΦΚΑ, για να ρυθμίσουν το ζήτημα της ασφαλιστικής τους ικανότητας, ο φορέας επισημαίνει ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών στην περίπτωση αυτή γίνεται χωρίς ραντεβού.

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο ΥΠ.Α.Α.Τ. για τις αποκαταστάσεις στη Θεσσαλία - Ποιες παρεμβάσεις ανακοινώθηκαν

Η κατάσταση στη Θεσσαλία και οι κυβερνητικές παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, εξετάσθηκαν σε ευρεία διυπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η οποία διήρκεσε τεσσεράμισι ώρες.

Τροχαία Αττικής: Δικογραφία για δύο οδηγούς που έτρεχαν με 292 χλμ - Το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα τους "έκαψε"!

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση σε βάρος δύο οδηγών, ηλικίας 62 και 29 ετών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ