.
.
.
.
.

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024

Λαμπρή η έναρξη του 39ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Με την μουσική παράσταση με τον Κώστα Λιβαδά και την Ανδριάνα Μπάμπαλη, άνοιξε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (14/3) στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθέατρου  η αυλαία του 39ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας.

Eurostat: Οι γυναίκες στην ΕΕ ζουν πεντέμισι χρόνια περισσότερο από τους άνδρες- Το προσδόκιμο ζωής στην ΕΕ στα 80,6 έτη

Οι γυναίκες στην ΕΕ ζουν πεντέμισι χρόνια περισσότερο από τους άνδρες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για το προσδόκιμο ζωής το 2022, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Συγχαρητήριο μήνυμα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας για την ποδοσφαιρική ομάδα αγοριών του σχολείου

Πάντα έχουμε μείνει ως λαός, να επιβραβεύουμε την επιτυχίας. Σήμερα ως σύλλογος θα αλλάξουμε τα στερεότυπα και θα επιβραβεύσουμε την επιμονή και την προσπάθεια των παιδιών μας, που στο σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας. Μπορεί να χάσαμε και να αποκλειστήκαμε, αλλά κερδίσαμε παιδιά που παλεύαν για την ανατροπή με όλες τις δυνάμεις τους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο .Και αυτό από μόνο του είναι μία τεράστια ΝΙΚΗ.

Έρχεται το EU wallet και για τους πολίτες των χωρών μελών της ΕΕ

Eξ αποστάσεως εγκεκριμένη ψηφιακή υπογραφή, διαδικτυακή ενοικίαση αυτοκινήτου με τη χρήση των ηλεκτρονικών διαπιστευτηρίων άδειας οδήγησης, χρήση υπηρεσιών στο gov.gr, άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, καταγραφή κάρτας SIM κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Αυτές είναι οι πρώτες έξι περιπτώσεις χρήσης (use cases) οι οποίες αφορούν την ηλεκτρονική ταυτοποίηση Ευρωπαίων πολιτών της ΕΕ, με την χρήση ψηφιακού πορτοφολιού στο κινητό τους.

2,8 εκατ. ευρώ πιστώθηκαν σε δικαιούχους της πρώτης αρωγής την Πέμπτη 14 Μαρτίου

Συνεχίζονται οι καταβολές της πρώτης αρωγής, σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της υποβολής αιτήσεων και των σχετικών διασταυρώσεων που έγιναν από τα στελέχη της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Γερμανία: Συνεχίζονται οι απεργίες στα αεροδρόμια - Ακυρώνονται εκατοντάδες πτήσεις

Δεκάδες χιλιάδες επιβάτες εκτιμάται ότι επηρεάζει η σημερινή (14/3) απεργία του προσωπικού ασφαλείας στα αεροδρόμια Βερολίνου, Αμβούργου, Στουτγάρδης, Καρλσρούης/ Μπάντεν-Μπάντεν και Κολωνίας/Βόννης. Ανάλογη κατάσταση αναμένεται αύριο στα αεροδρόμια Ανόβερου, Ντόρτμουντ, Δρέσδης, Λειψίας και για δεύτερη μέρα στο αεροδρόμιο Καρλσούρης/Μπάντεν-Μπάντεν.

Πληρωμές 4,6 εκατ. ευρώ ως προκαταβολή για κρατική αρωγή σε επιχειρήσεις και αγροτικές εκμεταλλεύσεις

Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 και την Τετάρτη 13 Μαρτίου, καταβλήθηκαν σύμφωνα με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας 4.660.881 ευρώ, ως προκαταβολή 50% της επιχορήγησης της κρατικής αρωγής, προς 321 επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ