.
.
.
.
.

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας γιόρτασε την Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού

"Γροθιά στο στομάχι" της ελληνικής κοινωνίας, είναι τα στατιστικά για τα θύματα του σχολικού εκφοβισμού στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Και αυτό αφού θύματα σχολικού εκφοβισμού υπήρξαν 3 στους 10 μαθητές σε πανελλαδικό επίπεδο, κατά το σχολικό έτος 2022 – 2023.

Επιτροπή Αγώνα Καθαριστριών Νοσοκομείου Καρδίτσας: "Διεκδικούμε να γυρίσουμε στη δουλειά μας"

Η επιτροπή αγώνα καθαριστριών του γενικού νοσοκομείου Καρδίτσας καλούμε σε συμπαράσταση στο δικαστικό αγώνα που έχουμε την Τετάρτη 20/03/2024 στις 9 το πρωί.

Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών: "Τα κέρδη της εργολαβικής εταιρείας στην καθαριότητα του νοσοκομείου προκύπτουν εις βάρος των καθαριστριών και των ασθενών!"

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου εκδικάζεται η προσφυγή των καθαριστριών του νοσοκομείου Καρδίτσας στη δικαιοσύνη για να επανέλθουν στη θέση τους. Πέρασε περίπου ένας χρόνος μετά την απόλυση και αντικατάστασή τους από εργολαβική εταιρεία. Όλο αυτό το διάστημα η διοίκηση του νοσοκομείου δεν παραχωρούσε την οικονομοτεχνική μελέτη, στην οποία στηρίχτηκε για να προχωρήσει στην απόλυση των καθαριστριών. Οι εργαζόμενες της καθαριότητας μόνο μετά από εισαγγελική παρέμβαση κατάφεραν να την έχουν για να αποκαλυφθούν νέα στοιχεία.

Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας: Τα νοσήματα του στόματος επιβαρύνουν πάνω από 3,5 δισ ανθρώπους

Με μία σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών τους, η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΟ) και οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι της χώρας καλωσορίζουν το φετινό έτος αφιερωμένο στη στοματική υγεία, αλλά και την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, που εορτάζεται στις 20 Μαρτίου.

Ακόμη δύο συλλήψεις για την υπόθεση μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο, ακόμα, ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση εμπορίας ανθρώπων με τη μορφή της στρατολόγησης, μεταφοράς και παράδοσης ανήλικων κοριτσιών σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό την γενετήσια εκμετάλλευση τους.

Να συμμορφωθεί η Βουλή με τις διατάξεις του πρωτογενούς και παράγωγου δικαίου της ΕΕ ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη

Τον σεβασμό της υπεροχής του ενωσιακού Δικαίου, «που επιβάλει να καταστεί αυτοδικαίως ανεφάρμοστη» η διάταξη του άρθρου 86 του Συντάγματος, ζητούν από τη Βουλή, η Μ. Καρυστιανού και Π. Ασλανίδης, γονείς θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος της 28ης Φεβρουαρίου 2023, στα Τέμπη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ