.
.
.
.
.

Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024

Θεσπρωτία: Αστυνομικοί καταδίωξαν αυτοκίνητο που είχε γεμάτο το χώρο αποσκευών με κάνναβη!

Σημαντική ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3) σε περιοχή της Θεσπρωτίας από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

National League 1: Άδειασε την ...καρδάρα στο β' ημίχρονο ο Γ.Σ. Σοφάδων και ηττήθηκε στην παράταση στα Τρίκαλα

Μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από τα Τρίκαλα απώλεσε ο Γ.Σ. Σοφάδων το απόγευμα του Σαββάτου (2/3) για την 19η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της National League.

Γραφείο Ψυχοκοινωνικής Βοήθειας και Προαγωγής Υγείας στη Θεσσαλία: Τη Δευτέρα (4/03) στο Μακρυχώρι Δ. Καρδίτσας και την Τρίτη (5/03) στη Μεταμόρφωση Δ. Παλαμά

Το κλιμάκιο του Γραφείου Ψυχοκοινωνικής Βοήθειας και Προαγωγής Υγείας των ΓτΚ του παραρτήματος Παλαμά, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 θα βρίσκεται στη Τ.Κ. Μακρυχωρίου Δήμου Καρδίτσας από τις 10:30 πμ έως τις 13:00μμ, ενώ τη Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 θα βρίσκεται στη Τ.Κ. Μεταμόρφωσης Δήμου Παλαμά από τις 10:30πμ έως τις 12:30μμ για λήψη ζωτικών σημείων (θερμομέτρηση, πίεση, σάκχαρο) για όλους τους δημότες.

Ετήσιες τακτικές κρίσεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων - Αποφάσεις Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου

Συνεχίζοντας τις ετήσιες κρίσεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο (ΑΣΣ) που συνήλθε υπό την προεδρία του Αρχηγού ΓΕΣ, αντιστρατήγου Γεωργίου Κωστίδη, έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους 11 υποστρατήγους Όπλων, και διατηρητέους 19 υποστρατήγους Όπλων.

Δήμος Παλαμά: Σ' έναν ανάδοχο και οι τρεις εργολαβίες θραύσεις και μεταφοράς οικιακών απορριμμάτων

Οι εργολαβίες για θραύση οικιακών απορριμμάτων, των τριών Δ.Ε. του Δήμου Παλαμά, και η μεταφορά τους σε ΧΥΤΑ, θα υλοποιηθούν από τον ίδιο ανάδοχο και συγκεκριμένα τον οικονομικό φορέα «ΑΦΟΙ ΕΥΑΓ. ΚΟΛΕΤΣΙΟΥ ΟΕ».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ