.
.
.
.
.

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024

Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος: Με "λαβωμένη" εκκλησία ξεκίνησε η Μεγάλη Τεσσαρακοστή στην πολύπαθη Αστρίτσα Καρδίτσας

Η κακοκαιρία " Daniel " ( 4 - 8 Σεπτεμβρίου 2023 ) και τα πλημμυρικά φαινόμενα που επακολούθησαν, δημιούργησαν πρωτοφανή και δυσεπίλυτα προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, που θυμίζουν " Λερναία Ύδρα ".

Eκπαιδευόμενοι και Εκπαιδευτικοί του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας παρακολούθησαν τη Θεατρική Παράσταση «Black Birthday»

Την Τρίτη 19-3-2024, εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτικοί του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας  παρακολούθησαν  την θεατρική παράσταση «Black Birthday», μια καθαρόαιμη μαύρη κωμωδία του Κώστα Σταύρου, από την θεατρική ομάδα ΣΥΝΘΕΣΗ η οποία ιδρύθηκε το 2018 και εδρεύει στα Ιωάννινα.

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση συνάντησε ο Βουλευτής της Ν.Δ. του Ν. Καρδίτσας, Τέλης Σπάνιας

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Αν. Υπουργού για την κατάσταση του νομού μας μετά τις θεομηνίες, και φυσικά για τα προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Αθήνα: Συνελήφθησαν 2 άτομα που διακινούσαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνέλαβαν το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του 'Αγιου Παντελεήμονα, 2 αλλοδαπούς, ηλικίας 33 και 31 ετών, για πλαστογραφία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Προγραμματισμό για 25 προσλήψεις μονίμων την περίοδο 2025-28 υποβάλλει στο ΥΠ.ΕΣ ο Δήμος Καρδίτσας

Σχέδιο πολυετούς προγραμματισμού προσλήψεων για την περίδο 2025-28 θα υποβάλει ο Δήμος Καρδίτσας προς το Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να συμπεριληφθεί στο συγκεντρωτικό τετραετές σχέδιο προγραμματισμού προσλήψεων που θα συντάξει και θα υποβάλει το ΥΠΕΣ στο Υπουργείο Οικονομικών.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Σοφίας Σιμάκου - Παπαγιάννη

Τελούμε το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της κοινότητας Καρδιτσομάγουλας Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς και θείας Σοφίας Σιμάκου - Παπαγιάννη.

Το ιστορικό πείραμα του Ερατοσθένη: μια προσομοίωσή του από μαθητές/τριες του 2ου ΓΕΛ Καρδίτσας

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 μια ομάδα μαθητών του Β1 τμήματος  του 2ου Γενικού Λυκείου έλαβαν μέρος στη δράση «Το Πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης-2024», τον συντονισμό της οποίας έχει η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε).

Το Σάββατο 23 Μαρτίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Θ. Ζησόπουλου

Τελούμε το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης της κοινότητας Μακρυχωρίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και αδελφού Κωνσταντίνου Θ. Ζησόπουλου.

Σύλληψη και πρόστιμο σε άνδρα για πρόκληση πυρκαγιάς σε περιοχή της κοινότητας Παλαιοκάστρου Λάρισας

Συνελήφθη χθες, Τρίτη 19 Μαρτίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ελασσόνας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Παλαιοκάστρου, στην Ελασσόνα Λάρισας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ