.
.
.
.
.

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από την πλειοψηφία της Βουλής

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσαν τέσσερα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Παρέμβαση του ΕΒΕ για την ελεύθερη κίνηση των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην Ε.Ο. Καρδίτσας - Τρικάλων (+Φωτο +Βίντεο)

Πρωτοβουλίες για να συνεχιστεί η ελεύθερη κίνηση των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων που ανήκουν σε εταιρείες με έδρα τον Ν. Καρδίτσας και τον Ν. Τρικάλων στην Επαρχιακή Οδό που συνδέει τους όμορους νομούς και μετά την ολοκλήρωση του Ε65 με την παράδοση στην κυκλοφορία και του νότιου τμήματος που αναμένεται στα τέλη του επόμενου μήνα, αναλαμβάνει το ΕΒΕ με ομόφωνη απόφαση που πήρε το ΔΣ στην αποψινή του (28/3) συνεδρίαση.

Δύο διεθνή βραβεία σε σχολικές μονάδες της Π.Ε. Καρδίτσας

Η σύμπραξη τριών σχολικών μονάδων της Καρδίτσας, 4ου Νηπιαγωγείου, 4ου Δημοτικού και 6ου Νηπιαγωγείου  στο πρόγραμμα: Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια, Εκπαιδευτικές γέφυρες ανέδειξε τη συνεργασία μαθητών και εκπαιδευτικών, προσεγγίζοντας τα ζητήματα του Κυπριακού προβλήματος και του Ελληνισμού με ένα ιδιαίτερο πρίσμα.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Μπαλτά

Τελούμε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού Δημήτριου Μπαλτά.

Την παραίτηση τους υπέβαλαν ο Υπουργός Επικρατείας, Στ. Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γ. Μπρατάκος

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν, το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου, στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση ενός πολυαναμενόμενου έργου, που θα ξαναγράψει τους κανόνες της υγιούς επιχειρηματικότητας και θα διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της αγοράς», δήλωσε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ