.
.
.
.
.

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024

Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος: Επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Υγεία και διατροφή" την Κυριακή 21 Απριλίου στην Καρδίτσα

Μια εξαιρετική, επιστημονική εκδήλωση με την συμμετοχή κορυφαίων Πανεπιστημιακών Δασκάλων με θέμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Δήμος Καρδίτσας: Πλατεία Δραχμής και Παλαιά Ηλεκτρική στις διεκδικήσεις του Δημοσίου

Πέντε αγωγές έχει υποβάλει – μέχρι στιγμής τουλάχιστον - το Ελληνικό Δημόσιο προς το Δήμο Καρδίτσας διεκδικώντας την κυριότητα ακινήτων που υποστηρίζει ότι βρίσκονται σε έκταση που του ανήκει καθώς περιήλθε σε αυτό μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλίας από τον Τουρκικό ζυγό, σύμφωνα με την σύμβαση της Κωνσταντινουπόλεως της 20 Ιουνίου-2 Ιουλίου 1881.

Ιταλία: Πέθανε ο Ιταλός σχεδιαστής Ρομπέρτο Καβάλι

Ο Ρομπέρτο Καβάλι πέθανε απόψε σε ηλικία ογδόντα τριών ετών, μετά από μακρά ασθένεια. Τις τελευταίες ημέρες, κατά τις οποίες η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί, παρέμειναν διαρκώς κοντά του η σύντροφός του Σάντρα και τα έξι του παιδιά.

Σύμβαση 717: Ελεύθερος, χωρίς κανένα όρο μετά την απολογία του, στέλεχος της Διαχειριστικής Αρχής των κονδυλίων του έργου

Ελεύθερος, χωρίς την επιβολή περιοριστικού όρου και χρηματικής εγγύησης, αφέθηκε μετά την απολογία του στην Ευρωπαία Ανακρίτρια κατηγορούμενος για την υπόθεση της μη ολοκλήρωσης της σύμβασης 717 της ΕΡΓΟΣΕ για την ανάταξη και αναβάθμιση συστημάτων διαχείρισης κυκλοφορίας στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Καρδίτσας: Πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας (7 Απριλίου) πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία,  την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024  από το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε συνεργασία   με το  Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας Εθελοντική Αιμοδοσία.

Συνάντηση Δ.Σ. ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε με τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη

Συνάντηση στα γραφεία του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, στη Λάρισα είχαν το απόγευμα της Πέμπτης, 11 Απριλίου 2024, τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε, με τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης κ. Δημήτρη Γαλαμάτη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ