.
.
.
.
.

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Δένδιας: 2 δισ. ευρώ δεσμεύτηκαν για αντιαεροπορικό και anti-drone θόλο

Εξαιρετικά αισιόδοξος ότι θα καταφέρει η Ελλάδα να κάνει οικοσύστημα αμυντικών βιομηχανιών, «οι οποίες να μπορέσουν να παράξουν καινοτόμα προϊόντα που να καλύψουν υπαρκτές και καταγεγραμμένες ανάγκες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο στούντιο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στην έκθεση BEYOND 2024, στη Θεσσαλονίκη.

Σωκρ. Δασκαλόπουλος: Κατάλληλο το νερό σε όλο το Δήμο Παλαμά πλην Πέτρινου και Αγ. Δημητρίου (+Φωτο +Βίντεο)

Τη διαβεβαίωση ότι το το νερό στο Δήμο Παλαμά είναι κατάλληλο σε όλες τις Κοινότητες πλην του Πέτρινου και του Αγ. Δημητρίου όπου δεν είναι πόσιμο, αλλά κατάλληλο για τις άλλες χρήσεις,  έδωσε ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Σωκρ. Δασκαλόπουλος κατά την αποψινή (26/4) 2η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Μαρτίου- Απριλίου.

Πορταριά: "Άγιο" είχε οδηγός όταν το αυτοκίνητό του σταμάτησε ένα κλικ πριν το γκρεμό (+Φωτο)

Από “θαύμα” σώθηκε οδηγός αυτοκινήτου στην θέση Αλικόπετρα, στις στροφές μετά την Πορταριά. Εχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και χτύπησε επάνω στο χαμηλό τοιχίο.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ολοκλήρωσε τη λαμπαδηδρομία στην Ελλάδα, με την είσοδο στο Παναθηναϊκό Στάδιο

H Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν η αθλήτρια που μπήκε στο Παναθηναϊκό στάδιο με την Ολυμπιακή Φλόγα στην ολοκλήρωση της Λαμπαδηδρομίας των 11 ημερών στην Ελλάδα!

Για 7η φορά πρωταθλητής Ευρώπης ο Λευτέρης Πετρούνιας!

Ο θρύλος του Λευτέρη Πετρούνια μεγάλωσε στο Ρίμινι, στην Ιταλία, όπου ο «άρχοντας των κρίκων» στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στην καριέρα του και έγινε ο μοναδικός σπεσιαλίστας στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ενόργανης Γυμναστικής, από το 1955 μέχρι σήμερα, που φτάνει σε ένα τέτοιο απίστευτο ρεκόρ!

Εσπερίδα για θέματα καρδιολογίας και ψυχικής υγείας στην Καρδίτσα(+Φωτο +Βίντεο)

Θέματα καρδιολογίας και ψυχικής υγείας αναλύθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρου του Ιερού Ναού Αγών Σοφίας, Ιωάννου Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσας.

Στις 19 Ιουνίου η δίκη των 11 βουλευτών που εκλέχθηκαν με τους "Σπαρτιάτες" και του Ηλία Κασιδιάρη για εξαπάτηση εκλογέων

Στις 19 Ιουνίου προσδιορίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων η δίκη των 11 εκλεγμένων με τους "Σπαρτιάτες" βουλευτών, του Ηλία Κασιδιάρη καθώς και ενός δικηγόρου, κατηγορούμενοι στην υπόθεση εξαπάτησης ψηφοφόρων στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου.

Μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία οικισμών Π.Ε. Καρδίτσας

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας  έγινε παρουσίαση της υδρολογικής και υδραυλικής μελέτης από τους μελετητές, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ Κώστα Τέλιου, των εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων Κώστα Μπαρμπούτη και Αθηνάς Πέτσα,  των στελεχών  της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων των Προέδρων και εκπροσώπων των Τοπικών Συμβουλίων Καρποχωρίου, Αγ. Θεοδώρων, Γοργοβιτών, Σταυρού και Πρόδρομου. 

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Στο πλαίσιο της μείωσης των κυκλοφοριακών προβλημάτων, της βελτίωσης της οδικής κυκλοφορίας και της αύξησης του βαθμού οδικής ασφάλειας, κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων ως κατωτέρω:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ