.
.
.
.
.

Σάββατο, 06 Απριλίου 2024

Πιστώθηκαν άλλα 2,4 εκατ. ευρώ για τον β' κύκλο της πρώτης αρωγής προς αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες

Νέα καταβολή του δεύτερου κύκλου της πρώτης αρωγής - η επιπλέον επιχορήγηση ως και 10.000 ευρώ - προς 480 αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες συνολικού ύψους 2.429.000 ευρώ πραγματοποιήθηκε προχθές, Πέμπτη 4 Απριλίου.

Γενική συνέλευση για την Ένωση Προέδρων Π.Ε. Καρδίτσας

Καλούνται όλα τα τακτικά μέλη της Ένωσης Προέδρων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, σε Γενική Συνέλευση – Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας, (πρώην ΤΕΔΚ) Μεγάλου Αλεξάνδρου 34, 1ος όροφος.

Δημοτική Επιτροπή: Κατακύρωσε το διαγωνισμό για τη μελέτη αξιοποίησης του στρατοπέδου «Λουμάκη»

Στην κατακύρωση του διαγωνισμού «Αρχιτεκτονική Ανάπλαση και Αξιοποίηση του Περιβάλλοντος Χώρου και των Κτιρίων του πρώην Στρατοπέδου Λουμάκη» αρχικού προϋπολογισμού: 791.075,04 ευρώ πλέον ΦΠΑ προχώρησε η Δημοτική Επιτροπή με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής 5 Απριλίου.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης τη Δευτέρα (8/4) σε περιοχές του Δήμου Σοφάδων και στον Αμπελώνα

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 σε τμήματα του Δήμου Σοφάδων και στον Αμπελώνα από το ΔΕΔΔΗΕ.

Ξεκίνησαν οι εργασίες της διημερίδας με θέμα: «Γεωργική και Κτηνοτροφική Ανάπτυξη Θεσσαλίας – Προβλήματα - Προοπτικές»

Με την έναρξη των εργασιών της πρώτης ημέρας της διημερίδας με θέμα «Γεωργική και Κτηνοτροφική Ανάπτυξη Θεσσαλίας – Προβλήματα- Προοπτικές» η Περιφέρεια Θεσσαλίας με το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας ξεκίνησαν επίσημα την διαβούλευση για την Ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μετά τον Daniel, με έμφαση στην προστασία της παραγωγής και της περιοχής από την ξηρασία και τις πλημμύρες.

Ι. Μακρής: "Ελληνική Αστυνομία, ο αποδιοπομπαίος τράγος της πολιτείας και μιας κοινωνίας που αρνείται να αποδεχθεί τα λάθη της"

Λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν και τον απροσδόκητο θάνατο μιας νέας κοπέλας λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, η επικοινωνιακή προπαγάνδα ενός καλοκουρδισμένου συστήματος αποσυντόνισης και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης για συσσωρευμένες παθογένειες δεκαετιών, πέταξε το μπαλάκι των ευθυνών στο συνήθη αποδιοπομπαίο τράγο.

Υπ. Παιδείας: Τροποποίηση κατάταξης Σχολών, των Τμημάτων και των Εισαγωγικών Κατευθύνσεων Τμημάτων στα Επιστημονικά Πεδία

Υπεγράφη από τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη η με αριθμ. Φ.253/34565/Α5/4-4-2024 απόφαση, με την οποία τροποποιείται η κατάταξη των Σχολών, των Τμημάτων και των Εισαγωγικών Κατευθύνσεων Τμημάτων στα Επιστημονικά Πεδία, ως εξής:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ